1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Последно от форума

  • Няма мнения

Смокинг Маниак

Блог за публикации на всичко свързано с електронните цигари.
Ще се радваме да участвате заедно с нас чрез своите коментари и препоръки.

Публикувано от на в Никотинови течности

e-liquid

 

Много от потребителите ползват течности за изпаряване които си приготвят сами. Това е един от начините за по напреднали с който можете да направите течност по ваш вкус и пропорции.

 

Съдържанието на течностите не е тайна за никой - пропилен гликол PG, глицерин VG, никотин и аромат. От всичките съставки единствено аромата е е неизвестно съдържание, дори и когато е написано на етикета ябълка, круша, ягода, ананас и т.н. Почти всички аромати са химически продукт - тоест определени химически съединения които се синтезират за да усетим вкус и мирис. Няма голям повод за притеснение, защото всички почти всички аромати по света се правят по този начин. За ароматите ще има друга статия в блога.

Посещения: 211

Публикувано от на в Електронни цигари

 

tobaco-industry

 

Пазарът на цигари ще реализира рекордна загуба от $ 7.7 милиарда до 2021 г., тъй като производството на тютюн се обръща към нагрят тютюн и изпаряване (vaping), според данни на Euromonitor.

 

 

Стойността на глобалната категория цигари като дял от общите продажби на тютюневи изделия падна под 90% през 2016 г. за първи път от десетилетия и е на път да се потопи до 86% до 2021.

 

 

Big-Fat-Lobbyists

Euromonitor - ръководителя за изследвания на тютюна Shane MacGuill каза за посочените продукти: изпаряване и нагряване на тютюн представляват значителни смущения в тютюневата промишленост. Продажбите на тютюневи изделия които загряват тютюна в бъдеще ще нараства с $ 13.2 милиарда до 2021 г., което прави категорията най-бързо развиващите се в тютюневата промишленост.

 

 

Акциите на Altria ( MO ), Philip Morris ( PM ), Рейнолдс American ( RAI ) и British American ( ОТИ ) бяха малко по-високи в средата на сутрешната търговия.

 

tobaco-loby

Навярно разбирате, че на фона на такива загуби нищо не може да спре тютюневата индустрия да се опита да намали конкуренцията - вейпинга. Спокойно може да се отдели 1% (77 милиона долара) от тези пари за създаването на фалшива информация, за “хибридна война” или както и да наречете създаването на изопачени или извън контекста новини.

 

 

Представяте ли си колко статии от медицински лица и учреждения може да се купят с тези пари?

 

Източник:
https://www.thestreet.com/story/14193443/1/tobacco-industry-snuffing-out-cigarettes-as-vaping-heated-tobacco-take-hold.html

 

Посещения: 163
0

Публикувано от на в Изпарители

griffin 22-10Оригиналните изпарители серията Griffin на Geek Vape  са предназначени за екстремно изпаряване. Цялата серия е насочена към любителите на инхалирането както е придобил популярност този израз означавайки всъщност типа на изпаряване при който парата се поема директно в дробовете. При това изпаряване е характерна нуждата от изпарители със силно обдухване с въздух и като цяло този тип изпаряване може да не допадне на любителите на MTL (стегнатото изпаряване). На MTL изпаряването беше посветена нашата предна статия - там е обяснено подробно.

Посещения: 1495
0

Публикувано от на в Електронни цигари

cloud-chasers-2Какво се случва с MTL (стегнатото) изпаряване? Ще разгледам текущото състояние на MTL-пазара и какво се случва през последните 2 години. Ако сте в очакване на нов изпарител за MTL, тази статия е точно за вас. Mouth To Lung (MTL) “уста - дроб” изпълване с пара на уста след което я поемаме в дробовете, Direct Lung Inhale (DLI) директно вдишване на парата в дробовете.

Посещения: 1746
0

Публикувано от на в Изпарители

best coilsЕдна обширна колекция от снимки на микрокойли. Всякакви фантастични нагреватели събрани от целия свят. Сбирката е от Инстаграм и е на "coilarchitects" - чудесно пасващо име за потребител събрал толкова много и различни нагреватели в една впечатляваща колекция от фантазия и умения. В статията са пуликувани над 1200 снимки на микрокойли. Могат да се разглеждат със слайдшоу когато отворите някоя от тях.

Отбелязана с: Clapton coil микро койл
Посещения: 1985
0
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense