1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Последно от форума

  • Няма мнения

Смокинг Маниак

Блог за публикации на всичко свързано с електронните цигари.
Ще се радваме да участвате заедно с нас чрез своите коментари и препоръки.

Публикувано от на в Изпарители

griffin 22-10Оригиналните изпарители серията Griffin на Geek Vape  са предназначени за екстремно изпаряване. Цялата серия е насочена към любителите на инхалирането както е придобил популярност този израз означавайки всъщност типа на изпаряване при който парата се поема директно в дробовете. При това изпаряване е характерна нуждата от изпарители със силно обдухване с въздух и като цяло този тип изпаряване може да не допадне на любителите на MTL (стегнатото изпаряване). На MTL изпаряването беше посветена нашата предна статия - там е обяснено подробно.

Посещения: 1120
0

Публикувано от на в Електронни цигари

cloud-chasers-2Какво се случва с MTL (стегнатото) изпаряване? Ще разгледам текущото състояние на MTL-пазара и какво се случва през последните 2 години. Ако сте в очакване на нов изпарител за MTL, тази статия е точно за вас. Mouth To Lung (MTL) “уста - дроб” изпълване с пара на уста след което я поемаме в дробовете, Direct Lung Inhale (DLI) директно вдишване на парата в дробовете.

Посещения: 1280
0

Публикувано от на в Изпарители

best coilsЕдна обширна колекция от снимки на микрокойли. Всякакви фантастични нагреватели събрани от целия свят. Сбирката е от Инстаграм и е на "coilarchitects" - чудесно пасващо име за потребител събрал толкова много и различни нагреватели в една впечатляваща колекция от фантазия и умения. В статията са пуликувани над 1200 снимки на микрокойли. Могат да се разглеждат със слайдшоу когато отворите някоя от тях.

Отбелязана с: Clapton coil микро койл
Посещения: 1591
0

Публикувано от на в Изпарители

IMG 0263Както е и самото име изпарителя Pico е много малък по габарит, лек и компактен. Създателя му японеца известен като YellowKiss е придал един типично японски минималистичен стил в своя изпарител. Пропуснати са естри като: регулиране на притока на течност, регулиране на централния пин, сложна горна капачка в която има жлеб за О ринг, сложни системи за зареждане с течност и още много други неща.

Отбелязана с: 3 ml Japan Pico RBA
Посещения: 1249
0

Публикувано от на в Електроника

Koopor programing-1Обновяването на фирмуера на модовете се превърна вече в традиция. Постоянно изменящите се желания на потребителите към нови нагреватели с неръждаеми стомани, титан и т.н. поставят предизвикателства пред производителите. За да може един мод да се пренастрои към нови криви за температурния контрол или да се изчистят бъгове се налага да се правят тези подновявания на софтуера (фирмуера). 

Отбелязана с: firmware Koopor Koopor mini Nuvoton software
Посещения: 720
0
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense