1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Сайта е преместен! Има нов сайт.

Сайта е преместен! В новия сайт са прехвърлени всички стоки, клиенти и поръчки. Адреса е същия: https://smoking-maniac.com Ако не влизате в новия сайт а в стария - изтрийте кеша на браузъра.

Всички стари запомнени линкове няма да работят! В този сайт поръчки повече не могат да се правят.

Съдържание на магазина

Последно от форума

  • Няма мнения

Смокинг Маниак

Блог за публикации на всичко свързано с електронните цигари.
Ще се радваме да участвате заедно с нас чрез своите коментари и препоръки.

Абонирай ме за този списък чрез RSS Четете статии с етикет силикат

Публикувано от на в Никотинови течности

Тайната е в най голямата си част в качествената течност, всичко друго като добър изпарител (също много важен фактор) и мощна батерия са помощни средства с които осъществяваме изпаряването. Но да се концентрираме в момента върху качествата на изпарителя. Wick

Първото и най важно нещо е нагревателя - трябва да е с достатъчна мощност за да нагрее просмукания фитил и да има изпаряване. Не се притеснявайте от факта, че използвате нагревател с по ниско съпротивление от приетото за стандартно - 2,6 - 2,8 Ом. Ако фитила или друг преносен елемент на течноста е достатъчно добър да достави силен приток на никотинова течност към нагревателя то тогава няма проблем защото добре напоения фитил се явява охладител за нагревателя. Тоест накратко - конструкцията: плътно навит нагревател върху добре намокрен фитил ви дава възможност да увеличите мощността на изпарителя и да получите много пушек.

Посещения: 3252
0
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense