1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Последно от форума

  • Няма мнения

Смокинг Маниак

Блог за публикации на всичко свързано с електронните цигари.
Ще се радваме да участвате заедно с нас чрез своите коментари и препоръки.

Абонирай ме за този списък чрез RSS Четете статии с етикет модове

temperature-control-graphМного потребители ползват стомана SS316 за направата на нагреватели за температурен и не температурен контрол - така наречените “ватове” или “Power”. С настоящата статия ще се опитаме да разясним някои аспекти при ползването на ТК (температурен контрол) и защо се получава понякога разминаване мужду очакванията ви и реалността.

 

 

Примерите които са тук са за стомана, но това важи до някаква степен и за другите температуро зависими материали. Разликите са в това, че никела и титана не са сплави а чисти метали. В стоманата или по точно в неръждаемата стомана материала е доста разнороден. Тип 316 е аустенитна неръждаема стомана, съдържаща Молибден в състава си, и е втората най-употребявана неръждаема сплав след тип 304. Като цяло 316 има по-добра устойчивост на корозия в сравнение с тип 304, като съдържанието на Молибден я прави устойчива на питинг и кервесивна корозия в хлоридна среда.

Посещения: 462

Публикувано от на в Електронни цигари

IMG 0608Батерийния мод Vamo е изключително популярен в средите на вейпърите от цял свят, ние много пъти сме публикували ревюта и сме говорили за него, за неговата надежност и здравина при сравнително ниска цена. Сега пред нас е една "къса" версия на този мод. Къса имам пред вид, че всъщност това представлява едно "сгънато" на две Вамо.

Посещения: 2195

Публикувано от на в Електронни цигари

itaste-mvp-v2-innokin 01Здравей уважаеми читателю, продължаваме да разказваме за продукцията на Innokin Technology Co.,Ltd (Shenzhen, China). Участник в днешния обзор е iTaste MVP V2.0, това е вариволт / вариват в формата на кутийка (бокс-мод, Box Mod) със вграден литиево полимерен акумулатор. Важна отличителна особенност е той осигурява подаването на линейно напрежение към изпарителя.

Отбелязана с: Innokin Itaste Itaste MVP модове
Посещения: 2223

IMG 0057Целта на днешното ревю е да обърнем внимание на един универсален механичен мод - Немезис. Това което ще представя е негов клонинг, но както сами ще се уверите е доста добро копие на оригинала. Единственно има разлика в това, че липсват магнитите от бутона, които по желания могат да се вземат отделно. Това е втория Немезис който ми е минавал през ръцете - първия беше вариант с хромови детайли като  горната капачката гривната под нея и гривната с която се заключва бутона.

Посещения: 2614
0

Публикувано от на в Електронни цигари

jwraps1Много популярни напоследък станаха скиновете за електронните цигари. По нет-а може да се намерят масово батерии тип Ego-T с всевъзможни цветове и даже с камъни по тях без допълнително оскъпяване. За съжаление не стои така въпроса и при модовете, там се нароиха сайтове които предлагат скинове срещу не малко пари. Всъщност скина (кожата) представлява фолио с което се облепя батерията или тялото на мод-а. 

Посещения: 2503
0
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense