1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Последно от форума

  • Няма мнения

Смокинг Маниак

Блог за публикации на всичко свързано с електронните цигари.
Ще се радваме да участвате заедно с нас чрез своите коментари и препоръки.

Електронни цигари

Статии за електронните цигари, техни особенности, нови модели и интересни новини.

Публикувано от на в Електронни цигари

 

tobaco-industry

 

Пазарът на цигари ще реализира рекордна загуба от $ 7.7 милиарда до 2021 г., тъй като производството на тютюн се обръща към нагрят тютюн и изпаряване (vaping), според данни на Euromonitor.

 

 

Стойността на глобалната категория цигари като дял от общите продажби на тютюневи изделия падна под 90% през 2016 г. за първи път от десетилетия и е на път да се потопи до 86% до 2021.

 

 

Big-Fat-Lobbyists

Euromonitor - ръководителя за изследвания на тютюна Shane MacGuill каза за посочените продукти: изпаряване и нагряване на тютюн представляват значителни смущения в тютюневата промишленост. Продажбите на тютюневи изделия които загряват тютюна в бъдеще ще нараства с $ 13.2 милиарда до 2021 г., което прави категорията най-бързо развиващите се в тютюневата промишленост.

 

 

Акциите на Altria ( MO ), Philip Morris ( PM ), Рейнолдс American ( RAI ) и British American ( ОТИ ) бяха малко по-високи в средата на сутрешната търговия.

 

tobaco-loby

Навярно разбирате, че на фона на такива загуби нищо не може да спре тютюневата индустрия да се опита да намали конкуренцията - вейпинга. Спокойно може да се отдели 1% (77 милиона долара) от тези пари за създаването на фалшива информация, за “хибридна война” или както и да наречете създаването на изопачени или извън контекста новини.

 

 

Представяте ли си колко статии от медицински лица и учреждения може да се купят с тези пари?

 

Източник:
https://www.thestreet.com/story/14193443/1/tobacco-industry-snuffing-out-cigarettes-as-vaping-heated-tobacco-take-hold.html

 

Посещения: 544
0

Публикувано от на в Електронни цигари

cloud-chasers-2Какво се случва с MTL (стегнатото) изпаряване? Ще разгледам текущото състояние на MTL-пазара и какво се случва през последните 2 години. Ако сте в очакване на нов изпарител за MTL, тази статия е точно за вас. Mouth To Lung (MTL) “уста - дроб” изпълване с пара на уста след което я поемаме в дробовете, Direct Lung Inhale (DLI) директно вдишване на парата в дробовете.

Посещения: 2750
0

Публикувано от на в Електронни цигари

dryburn-2Темата в тази статия е породена от интервю на др. Фарсалинос за драйбърна (dryburn) в което се казва между другото: "вие основно унищожавате връзките между металните молекули ", което звучи просто смешно за металург: металите не са молекули и нагряването не разрушава връзките. Интересно е да чуеш от кардиолог как се разрушава молекулярната структура на метала :D

Посещения: 1778
0

Публикувано от на в Електронни цигари

robertson-oswaldДокато светът спори за сигурността на електронните цигари, трябва да е ясно, че ние трябва да се поставим по-голям акцент върху научните изследвания. Интересното е, че съществуват изследвания осъществявани преди раждането на e-cigs, които ни дават представа за това как изпаряването въздейства на човешкото тяло. Отличен пример за това е проучване  , проведено от д-р Освалд Hope Робъртсън от университета в Billings болница в Чикаго през 1942 г. д-р Робъртсън проучва как вдишването на пропиленгликол повлиява лабораторните мишки.

Посещения: 1491
0

Публикувано от на в Електронни цигари

Logo-svoemestoИсторията на SvoëMesto която представям тук я почерпих от темата ""Новости «SvoёMesto» в ecigtalk.ru а друга част узнах от общуването си със Сергей Новиков. И така .. Предисторията на този проект стартира през 2010 година, когато Новиков след преден неудачен опит реши отново да ползва електронна цигара. Научения горчив опит по пътя на "платеното обучение" го накара веднага да се насочи към продукцията на Golden Greek.

Отбелязана с: svoemesto
Посещения: 1199
0
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense