1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Последно от форума

  • Няма мнения

Смокинг Маниак

Блог за публикации на всичко свързано с електронните цигари.
Ще се радваме да участвате заедно с нас чрез своите коментари и препоръки.

Електронни цигари

Статии за електронните цигари, техни особенности, нови модели и интересни новини.

Публикувано от на в Електронни цигари

dna40Новата разработка на Evolv се нарича DNA40 - от името личи, че мощността е вече вдигната на 40W. Дотук нищо ново в настоящата тенденция да се вдигат мощностите, често в някакви безмислени диапазони от 100 - 200W. Този път обаче конструкторите на Evolv са подходили в малко по различно направление - регулиране на температурата на изпарителния нагревател.

Посещения: 2182
0

Публикувано от на в Електронни цигари

fogger4 1-4Не много популярен сред средите на изпаряващите изпарителя Fogger ме накара да оставя Кайфуна и да изпарявам вече месец само с него. Какво предлага толкова Фогъра? Най напред има възможност да се сложат два нагревателя, другия му позитив е обема му от 6 мл. Досега изпарителите с двоен нагревател бяха с малък обем което спира повечето изпаряващи свикнали да не зареждат често.

Отбелязана с: 4.1 6 мл. Fogger RBA Стъклен танк
Посещения: 1464
0

Публикувано от на в Електронни цигари

bec-pro-1С удоволствие ви представям новия мод на SmokTech - Bec Pro. Със своите 50 W изходна мощност и със уникалната възможност за контрол на параметрите на мода през блутуут връска чрез смартфон мода заслужава да му се обърне подобаващо внимание. Всичко това е събрано в размерите на стандартен 22 милиметров мод. 

Отбелязана с: 18650 Bec Pro SmokTech механичен мод
Посещения: 1847
0

Публикувано от на в Електронни цигари

IMG 1427Представям ви батерийния мод E-Holly на производителя Rainbow Heaven и е реализиран с чипсета на Yihi SX300T и изходна мощност от 35W. Имаше слухове, че е направен със SX350. Появи се информация от Yihi, че чипсета SX350 не се дава на производителите за направа на модове и т.н. докато накрая след по задълбочено разследване чипът вътре излезе наяве - SX300T (очевидно модификация на SX300).

Отбелязана с: E-Holly SX300 SX300T Vamo Yihi SX300 Вамо
Посещения: 1438
0

Публикувано от на в Електронни цигари

ivogo-baby-kit-77Искам да ви представя един комплект от мод и RBA изпарител на известния производител IVOGO. Това е Ivogo baby kit - комплект от механичен мод копие на Nemesis в 17 мм. вариант и изпарител Кайфун мини също в 17 мм версия. Любопитно заглавие зад което не се крие бебе а нещо сериозно и добре направено. Уникалното в случая е изпарителя който няма аналог.

Посещения: 2408
0
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense