1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Сайта е преместен! Има нов сайт.

Сайта е преместен! В новия сайт са прехвърлени всички стоки, клиенти и поръчки. Адреса е същия: https://smoking-maniac.com Ако не влизате в новия сайт а в стария - изтрийте кеша на браузъра.

Всички стари запомнени линкове няма да работят! В този сайт поръчки повече не могат да се правят.

Съдържание на магазина

Последно от форума

  • Няма мнения

Смокинг Маниак

Блог за публикации на всичко свързано с електронните цигари.
Ще се радваме да участвате заедно с нас чрез своите коментари и препоръки.

Никотинови течности

Публикации за никотиновите течности, съдържание, особенности, вкусове и т.н.

Публикувано от на в Никотинови течности

e-liquid

 

Много от потребителите ползват течности за изпаряване които си приготвят сами. Това е един от начините за по напреднали с който можете да направите течност по ваш вкус и пропорции.

 

Съдържанието на течностите не е тайна за никой - пропилен гликол PG, глицерин VG, никотин и аромат. От всичките съставки единствено аромата е е неизвестно съдържание, дори и когато е написано на етикета ябълка, круша, ягода, ананас и т.н. Почти всички аромати са химически продукт - тоест определени химически съединения които се синтезират за да усетим вкус и мирис. Няма голям повод за притеснение, защото всички почти всички аромати по света се правят по този начин. За ароматите ще има друга статия в блога.

Посещения: 8123

Публикувано от на в Никотинови течности

DiacetylНа магистрала 71 в Мисури се намира завод за производство на пуканки за микровълнова печка. Заводът използва аромат, наречен диацетил да създаде своите пуканки - и според един от своите служители - Ерик Пипълс, тя прави това на три пъти по високи от обичайните нива. В края на 1990-те, работниците във фабриката, включително Ерик Пипълс, започнали да се разболяват.

Посещения: 2036

Публикувано от на в Никотинови течности

Safety MattersНе мисля, че има понятие "безопасна" или "абсолютно безопасна" за всичко което ни заобикаля и което консумираме. Толкова химия се изсипва в нашата храна и във всчико около нас, че не мога да си представя нещо което е останало чисто. Имам чудесни спомени за селските домати на баба ми и сиренето натъпкано в свежа пиперка скъсана току що от градината ... но както казах спомени !

Модерно, наложително, евтино - по много начини наричат сега електронните цигари. Да те са всичко това, но както по горе казах - нищо не е "безопасно". Откъде може да се появи опастност или както се казва "къде е заровено кучето"

Посещения: 3719

Публикувано от на в Никотинови течности

Тайната е в най голямата си част в качествената течност, всичко друго като добър изпарител (също много важен фактор) и мощна батерия са помощни средства с които осъществяваме изпаряването. Но да се концентрираме в момента върху качествата на изпарителя. Wick

Първото и най важно нещо е нагревателя - трябва да е с достатъчна мощност за да нагрее просмукания фитил и да има изпаряване. Не се притеснявайте от факта, че използвате нагревател с по ниско съпротивление от приетото за стандартно - 2,6 - 2,8 Ом. Ако фитила или друг преносен елемент на течноста е достатъчно добър да достави силен приток на никотинова течност към нагревателя то тогава няма проблем защото добре напоения фитил се явява охладител за нагревателя. Тоест накратко - конструкцията: плътно навит нагревател върху добре намокрен фитил ви дава възможност да увеличите мощността на изпарителя и да получите много пушек.

Посещения: 3263
0
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense