1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Последно от форума

  • Няма мнения

Смокинг Маниак

Блог за публикации на всичко свързано с електронните цигари.
Ще се радваме да участвате заедно с нас чрез своите коментари и препоръки.

Публикувано от на в Изпарители

griffin 22-10Оригиналните изпарители серията Griffin на Geek Vape  са предназначени за екстремно изпаряване. Цялата серия е насочена към любителите на инхалирането както е придобил популярност този израз означавайки всъщност типа на изпаряване при който парата се поема директно в дробовете. При това изпаряване е характерна нуждата от изпарители със силно обдухване с въздух и като цяло този тип изпаряване може да не допадне на любителите на MTL (стегнатото изпаряване). На MTL изпаряването беше посветена нашата предна статия - там е обяснено подробно.

Посещения: 2564
0

Публикувано от на в Изпарители

best coilsЕдна обширна колекция от снимки на микрокойли. Всякакви фантастични нагреватели събрани от целия свят. Сбирката е от Инстаграм и е на "coilarchitects" - чудесно пасващо име за потребител събрал толкова много и различни нагреватели в една впечатляваща колекция от фантазия и умения. В статията са пуликувани над 1200 снимки на микрокойли. Могат да се разглеждат със слайдшоу когато отворите някоя от тях.

Отбелязана с: Clapton coil микро койл
Посещения: 2546
0

Публикувано от на в Изпарители

IMG 0263Както е и самото име изпарителя Pico е много малък по габарит, лек и компактен. Създателя му японеца известен като YellowKiss е придал един типично японски минималистичен стил в своя изпарител. Пропуснати са естри като: регулиране на притока на течност, регулиране на централния пин, сложна горна капачка в която има жлеб за О ринг, сложни системи за зареждане с течност и още много други неща.

Отбелязана с: 3 ml Japan Pico RBA
Посещения: 2289
0

Публикувано от на в Изпарители

lemo2-5Изпарителя Lemo2 не е нов модел както подсказва името му това е неговата втора версия. Пропуснах първата версия на този изпарител защото не грабна окото ми за нещо интересно. Втората версия обаче предлага много интересни моменти, които можете да гледате в видеоклипа който съм направил. Накратко изпарителя е насочен към хората искащи да изпаряват с много пара. Всеки елемент от него е изработен точно с тази цел.

Отбелязана с: Clapton coil Lemo2 NI200 RBA Лемо2
Посещения: 1860
0

Публикувано от на в Изпарители

KS на Holy Land Mods - на хоризонта нещо необичайно! Интересен изпарител най вече със своята форма. Тук е счупено клишето на традиционните цилиндрични изпарители - тук формата е овална. Насочеността на този RBA изпарител е най вече към модовете. Трудно можем да наречем красива визията на този мод върху цилиндричен 22 мм мод, но за сметка на това 22-та милиметра са достатъчно популярни сред производителите.

Отбелязана с: Box Mods HLM RBA никел
Посещения: 1705
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense