1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Последно от форума

  • Няма мнения

Смокинг Маниак

Блог за публикации на всичко свързано с електронните цигари.
Ще се радваме да участвате заедно с нас чрез своите коментари и препоръки.

Социална позиция

Място за публикации за света около нас.

Публикувано от на в Социална позиция

SmokersПродажбите на цигари в света спадат от години, а производителите не успяват да компенсират загубите си дори и с по-високи цени. Затова закриват фабрики и разработват нови продукти. Спадащите от години насам продажби на цигари принуждават много от големите имена в бранша да закриват производствени мощности.

Посещения: 842
0

Публикувано от на в Социална позиция

cigarette-1Безкрайни простори засадени с тютюн вирджиния – когато купувате пакет цигари, ви есте уверени, че това е екологично чист продукт, – всичко това е лъжа, такъв тютюн в цигарите почти няма, затова пък има ето това – сини бидони с течност, а вътре – над 400 елемента, които позволяват на промишлеността да свали стойността на пакета цигари до 1 цент и да разпространи тези цигари на половината свят. С това накисват обикновената хартия, добавят малко отпадъци от тютюневата промишленост, опаковат и разпределят по кашони.

Посещения: 2293
0

Публикувано от на в Социална позиция

thumb velikden-2Пак идва един от най-хубавите християнски празници, пак ще бият камбаните и хората ще ядат кузунаци и шарени яйца ... нищо лошо ... традиция, наследство, повод за семейна сбирка и радост. Нещо обаче последните години леко ми се изплъзват от дълбините на подсъзнанието и разни други мисли.
Знаете ли колко крака има паякът? ... Сериозно, знаете ли колко са? Осем ... Добре, дотук нищо гениално. Проблемът е, че това “скъпоценно познание, което толкова обогатява нашият бит”, е станало достояние на човечеството едва от шест века насам ... Точно така.

Отбелязана с: Велик ден
Посещения: 898
0

Публикувано от на в Социална позиция

VelikDenХристос Воскресе! Казват, че това е най-светлият празник в живота на всеки християнин ... малко ще поумувам над това. Ако ви се чете може да ме изтраете.
Небесният огън. Наричан последното чудо на земята, той е една от прастарите традиции на православното християнство, едно чудо, наистина като такова, ако не заради божествен произход, то заради начина, по който влияе на хората.

Отбелязана с: Велик ден
Посещения: 972
0
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense