1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Сайта е преместен! Има нов сайт.

Сайта е преместен! В новия сайт са прехвърлени всички стоки, клиенти и поръчки. Адреса е същия: https://smoking-maniac.com Ако не влизате в новия сайт а в стария - изтрийте кеша на браузъра.

Всички стари запомнени линкове няма да работят! В този сайт поръчки повече не могат да се правят.

Съдържание на магазина

Последно от форума

  • Няма мнения

Смокинг Маниак

Блог за публикации на всичко свързано с електронните цигари.
Ще се радваме да участвате заедно с нас чрез своите коментари и препоръки.

Електроника

Секция за електронни компоненти, тестери, модове и други свързани с електроните цигари.

Публикувано от на в Електроника

DNA250Color

400W регулуруема мощност с температурен контрол, повторение/просвирване и USB изход

 

 

ДНА 250С е дигитален DC-DC преобразувател с цифрово превключване за персонални изпарители. Той се отличава с патентованата технология за управление на мощността, защита от температурата, презареждане, подгряване, пълноцветен TFT екран, On-The-Go USB, защита от обратна полярност, бордово програмируем многоцветен LED, водоустойчиви бордови бутони и часовник в реално време. Софтуерът EScribe на Evolv и софтуерът Theme Designer могат да бъдат използвани за пълно персонализиране на всички аспекти на интерфейса и наблюдение на потребителския опит. ДНА 250C работи с напрежение от две, три или четири серии от литиево-полимерни или литиево-йонни батерии и разполага с мониторинг на батерията и интегрирано зарядно устройство 2А.

Посещения: 1247

Публикувано от на в Електроника

Koopor programing-1Обновяването на фирмуера на модовете се превърна вече в традиция. Постоянно изменящите се желания на потребителите към нови нагреватели с неръждаеми стомани, титан и т.н. поставят предизвикателства пред производителите. За да може един мод да се пренастрои към нови криви за температурния контрол или да се изчистят бъгове се налага да се правят тези подновявания на софтуера (фирмуера). 

Отбелязана с: firmware Koopor Koopor mini Nuvoton software
Посещения: 2060
0

Публикувано от на в Електроника

IMG 0044Излезе нова версия на известното зарядно устройство за батерии 18650 на Miller - ML102. От предното ревю на това зарядно всъщност излязоха V7.1 , V8 и сега пред нас е новата версия с пореден номер 9.  Интересното при този производител е че между различните версии има огромна разлика между електрониката вътре - почти всеки път тя е съвсем различна. Параметрите на зарядното като цяло се запазват, но се наблюдава тенденция в завишаване на параметрите.

Посещения: 2238
0

Публикувано от на в Електроника

DNA200-1Dimension Engenering LLC - по известна като Evolv извади на пазара нова електроника - DNA200D. Какви са новостите? - много нови неща, най напред мощността от 200W, захранването с LiPo батерия (входния ток на платката е 23А максимално), батерията е 3S тоест три клетъчна батерия на 11,1V номинално напрежение, благодарение на това напрежение КПД-то на DC/DC конвертора е вдигнат до 97% !! Отново имаме температурен контрол, но най интересното е че вече всичко можем да регулираме през USB интерфейса от компютъра.

Посещения: 4152
0

Публикувано от на в Електроника

IMG 0691В новите електроники за модове на известната фирма EVOLV е реализиран температурен контрол на нагревателя. Как се осъществява това при положение, че се ползват стандартни RBA изпарители в които няма датчик за температурата? От Evolv Ltd. разчитат на на промяната на съпротивлението на нагревателя от температурата, като са заложили тази сметната промяна в алгоритъма на поцесора. Колкото повече се вдига температурата на нагревателя толково повече той си променя съпротивлението.

Посещения: 2316
0
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense