1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Последно от форума

  • Няма мнения

Смокинг Маниак

Блог за публикации на всичко свързано с електронните цигари.
Ще се радваме да участвате заедно с нас чрез своите коментари и препоръки.

Електроника DNA250C на Evolv - Изходна мощност и параметри

Публикувано от на в Електроника
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 688
  • Абонирайте се
  • Печат

Страница 2 от 3

Изходна мощност - 2 секунди

 

          DNA250ColorDatasheet-2S-1   DNA250ColorDatasheet-2S-2   DNA250ColorDatasheet-2S-3   DNA250ColorDatasheet-2S-4

 

 

Изходна мощност - 3 секунди

 

          DNA250ColorDatasheet-3S-1   DNA250ColorDatasheet-3S-2   DNA250ColorDatasheet-3S-3   DNA250ColorDatasheet-3S-4

 

 

Изходна мощност - 3 секунди (интернационална версия)

 

           DNA250ColorDatasheet-3Si-1   DNA250ColorDatasheet-3Si-2   DNA250ColorDatasheet-3Si-3   DNA250ColorDatasheet-3Si-4

 

 

Изходна мощност - 4 секунди

 

          DNA250ColorDatasheet-4S-1   DNA250ColorDatasheet-4S-2   DNA250ColorDatasheet-4S-3   DNA250ColorDatasheet-4S-4

 


Дисплей

 

ДНА 250С има пълноцветен TFT екран с размери 80 x 160 пиксела. Екранът е прикрепен към основната платка с гъвкав кабел, което позволява свобода на дизайна на вашето устройство. Стандартната позиция на екрана е върху горната част на дъската, между бутоните за старт и коригиране. Това позволява лесен монтаж. Екранът се свързва към таблото с ZIF конектор, така че е възможно алтернативно разположение. Моля, внимавайте, когато работите с екрана и проектирате устройството, така че кабелът да бъде обезопасен или да се освободи напрежението при работа.

 

Двете вдлъбнатини по дължината на всяка страна на печатни платки са проектирани така, че да поемат държач за екрана. Има наличен триизмерен модел за 3D печат или за инжекционни форми за екрани за ДНА 250С.

 

Когато монтирате съединителя на екрана в съединителя ZIF, трябва да внимавате да не огънете кабела или да не натискате прекалено силно, когато го поставите. Остър ъгъл на огъване на кабела може да разруши екрана и да прекъсне връзките в лентовия кабел. Правилният начин за инсталиране на екрана е здраво да хванете лентата с чифт пинсети и да я плъзнете директно в конектора, без да огъвате кабела.

 

 

Съобщения за грешки

 

ДНА 250С ще показва различни състояния на грешки.

 

No Atomizer: Няма изпарител: = -ДНА не открива изпарител.

Check Atomizer: Провери изпарителя: -ДНА е установила голяма промяна на съпротивлението по време на работа, изпарителя е прекъснал или изпарителя е неправилен за настройката на мощността.

 

Check Battery: Проверка на батерията: -Батерията е дълбоко разредена и трябва да се зарежда или да е повредена. Ако това се случи, ДНА 250С няма да подане мощност на изпарителя. Съобщението Проверете батерията ще продължи да се показва за няколко секунди, след като сте опитали да стартирате устройството. Потребителят трябва да извади и смени батерията.

 

Shorted: Късо: -Изпарителя или кабелите са с късо съединение.

 

Ohms Too Low: Прекалено ниски омове: -Съпротивлението на нагревателя е твърде ниско за настройката на текущата мощност. Ако това се случи, ДНА 250С ще продължи да се стартира, но няма да може да осигури желаната мощност. Съобщението Oms Too Low ще продължи да се показва за няколко секунди след края на дръпката.

 

Ohms Too High: Прекалено високи омове: -Съпротивлението на нагревателя е твърде високо за настройката на текущата мощност. Ако това се случи, ДНА 250С ще продължи да се стартира, но няма да може да осигури желаната мощност. Съобщението Ohms Too High ще продължи да се показва за няколко секунди след края на дръпката.

 

Temperature Protected: Температурна защита: -Нагревателя достига максимално допустимата температура по време на вдишването. Ако това се случи, ДНА 250С ще продължи да се стартира, но няма да може да осигури желаната мощност.

 

Weak Battery: Слаба батерия: -Батерията трябва да се зарежда или трябва да се използва по-мощна батерия. Ако това се случи, ДНА 250С ще продължи да изпаряването, но няма да може да осигури желаната мощност. Съобщението "Слаба батерия" ще продължи да се показва за няколко секунди след края на дръпката.

 

Return To Researcher: Връщане към изследователя: -ДНА е достигнала граница, конфигурирана от изследовател. Свържете се с институцията за изследвания, която е издала устройството.

 

Too Hot: Твърде горещо: -ДНА 250С има сензор за температура на платката. Тя ще се изключи и ще се покаже това съобщение, ако температурата на вътрешната платка се превиши.

 
Оценете статията:
Адрес за обратна връзка за статията
  • Напишете първият коментар :)

Коментирайте

Гост Неделя, 16 Юни 2019
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense