1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Последно от форума

  • Няма мнения

Смокинг Маниак

Блог за публикации на всичко свързано с електронните цигари.
Ще се радваме да участвате заедно с нас чрез своите коментари и препоръки.

Скинове (кожи) за електронни цигари

Публикувано от на в Електронни цигари
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 2529
  • Абонирайте се
  • Печат

jwraps1Много популярни напоследък станаха скиновете за електронните цигари. По нет-а може да се намерят масово батерии тип Ego-T с всевъзможни цветове и даже с камъни по тях без допълнително оскъпяване. За съжаление не стои така въпроса и при модовете, там се нароиха сайтове които предлагат скинове срещу не малко пари. Всъщност скина (кожата) представлява фолио с което се облепя батерията или тялото на мод-а. 

 

За Ego тип батерии продават направо фолио-ръкав термо свиваем. За модовете фолиото не е ръкав а е отрязано парче и се облепя внимателно. Предоставям на вашето внимание скиновете които съм направил и пробвал доколкото имам съответния мод под ръка.

 

Файловете са в PDF формат и могат да се изреже по тях фолиото или по мързеливия вариант да се занесе файла в някоя рекламна агенция където ще ви го изреже плотера. IMG 7083Използваното фолио на снимките е на 3М - качествено и до голяма степен реагира на нагряване, при което може лесно да се моделира. Малко е по дебело от обичайните фолиа, но пък карбоновата имитация и здравината му са много добри. След използване от 3 месеца не се забелязват никакви следи от драскотини или забелване на крайчетата. Силно се препоръчва да се почисти повърхността на която ще лепите, може да стане и със спирт а най добре става с разтвор на изопропилов спирт и вода. Изопропиловия алкохол премахва всички налепи и замърсявания. Лично с чист изопропил съм свалял и надписи правени със ситопечат. 

 

На снимките ще видите как изглеждат Vamo и Lavatube направени с това фолио. Повече снимки и файловете за скиновете ще намерите във форума, както и коментари по тази тема.

 

IMG 6894     IMG 6897     IMG 6903     IMG 6906

 

 

Оценете статията:
0
  • Напишете първият коментар :)

Коментирайте

Гост Събота, 20 Юли 2019
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense