1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Последно от форума

  • Няма мнения

Смокинг Маниак

Блог за публикации на всичко свързано с електронните цигари.
Ще се радваме да участвате заедно с нас чрез своите коментари и препоръки.

Изпарител Х6

Публикувано от на в Изпарители
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 2183
  • Абонирайте се
  • Печат

Най новия изпарител - X6

 

X6-atomizer minНай новия модел 2013 г. изпарител X6 известен още като KTS. Здрав и добре направен са първите впечатления от него. Лесна подмяна на нагревателя, който е най отгоре и няма нужда да изпразваш изпарителя от течност за да го смениш както е при CE5 V3. Обем от 2 мл. достатъчни за дълго дълго пушене.
X6-atomizer min3Ширината му го прави да не изглежда добре на стандартна батерия тип EGO, но за сметка на това пък чудесно стои на неговото батерийно тяло или на LavaTube. Друга особенност е че трябва да се пълни със спринцовка през някой от отворите за фитилите. Вкусът при пушене е мек и приятен, много леко се дърпа - въздухът влиза свободно и без задръжки. Не се чува и характерното присвирване от CE4/5 изпарителите при дърпането.


X6-atomizer min2Достъпът да нагревателя е много лесен - само се развива капачката и го виждаш. Така веднага можеш да провереш неговото състояние или евентуално да го почистиш от нагари ако е нужно. Нагревателя е намотан с едра стъпка което обхваща по голяма част от фитила, това помага за повече пушек и намалява вероятността от събиране на нагар по него.

Оценете статията:
0
  • Напишете първият коментар :)

Коментирайте

Гост Събота, 20 Юли 2019
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense