1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Сайта е преместен! Има нов сайт.

Сайта е преместен! В новия сайт са прехвърлени всички стоки, клиенти и поръчки. Адреса е същия: https://smoking-maniac.com Ако не влизате в новия сайт а в стария - изтрийте кеша на браузъра.

Всички стари запомнени линкове няма да работят! В този сайт поръчки повече не могат да се правят.

Съдържание на магазина

Смокинг Маниак

Блог за публикации на всичко свързано с електронните цигари.
Ще се радваме да участвате заедно с нас чрез своите коментари и препоръки.

Нови статии

Публикувано от на в Електронни цигари

dryburn-2Темата в тази статия е породена от интервю на др. Фарсалинос за драйбърна (dryburn) в което се казва между другото: "вие основно унищожавате връзките между металните молекули ", което звучи просто смешно за металург: металите не са молекули и нагряването не разрушава връзките. Интересно е да чуеш от кардиолог как се разрушава молекулярната структура на метала :D

Посещения: 2671
0

Публикувано от на в Социална позиция

SmokersПродажбите на цигари в света спадат от години, а производителите не успяват да компенсират загубите си дори и с по-високи цени. Затова закриват фабрики и разработват нови продукти. Спадащите от години насам продажби на цигари принуждават много от големите имена в бранша да закриват производствени мощности.

Посещения: 1100
0

Публикувано от на в Социална позиция

cigarette-1Безкрайни простори засадени с тютюн вирджиния – когато купувате пакет цигари, ви есте уверени, че това е екологично чист продукт, – всичко това е лъжа, такъв тютюн в цигарите почти няма, затова пък има ето това – сини бидони с течност, а вътре – над 400 елемента, които позволяват на промишлеността да свали стойността на пакета цигари до 1 цент и да разпространи тези цигари на половината свят. С това накисват обикновената хартия, добавят малко отпадъци от тютюневата промишленост, опаковат и разпределят по кашони.

Посещения: 2939
0

Публикувано от на в Електронни цигари

robertson-oswaldДокато светът спори за сигурността на електронните цигари, трябва да е ясно, че ние трябва да се поставим по-голям акцент върху научните изследвания. Интересното е, че съществуват изследвания осъществявани преди раждането на e-cigs, които ни дават представа за това как изпаряването въздейства на човешкото тяло. Отличен пример за това е проучване  , проведено от д-р Освалд Hope Робъртсън от университета в Billings болница в Чикаго през 1942 г. д-р Робъртсън проучва как вдишването на пропиленгликол повлиява лабораторните мишки.

Посещения: 2035

Публикувано от на в Електроника

IMG 0691В новите електроники за модове на известната фирма EVOLV е реализиран температурен контрол на нагревателя. Как се осъществява това при положение, че се ползват стандартни RBA изпарители в които няма датчик за температурата? От Evolv Ltd. разчитат на на промяната на съпротивлението на нагревателя от температурата, като са заложили тази сметната промяна в алгоритъма на поцесора. Колкото повече се вдига температурата на нагревателя толково повече той си променя съпротивлението.

Посещения: 2306
0
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense