1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Смокинг Маниак

Блог за публикации на всичко свързано с електронните цигари.
Ще се радваме да участвате заедно с нас чрез своите коментари и препоръки.

Нови статии

Публикувано от на в Социална позиция

SmokersПродажбите на цигари в света спадат от години, а производителите не успяват да компенсират загубите си дори и с по-високи цени. Затова закриват фабрики и разработват нови продукти. Спадащите от години насам продажби на цигари принуждават много от големите имена в бранша да закриват производствени мощности.

Посещения: 878
0

Публикувано от на в Социална позиция

cigarette-1Безкрайни простори засадени с тютюн вирджиния – когато купувате пакет цигари, ви есте уверени, че това е екологично чист продукт, – всичко това е лъжа, такъв тютюн в цигарите почти няма, затова пък има ето това – сини бидони с течност, а вътре – над 400 елемента, които позволяват на промишлеността да свали стойността на пакета цигари до 1 цент и да разпространи тези цигари на половината свят. С това накисват обикновената хартия, добавят малко отпадъци от тютюневата промишленост, опаковат и разпределят по кашони.

Посещения: 2399
0

Публикувано от на в Електронни цигари

robertson-oswaldДокато светът спори за сигурността на електронните цигари, трябва да е ясно, че ние трябва да се поставим по-голям акцент върху научните изследвания. Интересното е, че съществуват изследвания осъществявани преди раждането на e-cigs, които ни дават представа за това как изпаряването въздейства на човешкото тяло. Отличен пример за това е проучване  , проведено от д-р Освалд Hope Робъртсън от университета в Billings болница в Чикаго през 1942 г. д-р Робъртсън проучва как вдишването на пропиленгликол повлиява лабораторните мишки.

Посещения: 1758
0

Публикувано от на в Електроника

IMG 0691В новите електроники за модове на известната фирма EVOLV е реализиран температурен контрол на нагревателя. Как се осъществява това при положение, че се ползват стандартни RBA изпарители в които няма датчик за температурата? От Evolv Ltd. разчитат на на промяната на съпротивлението на нагревателя от температурата, като са заложили тази сметната промяна в алгоритъма на поцесора. Колкото повече се вдига температурата на нагревателя толково повече той си променя съпротивлението.

Посещения: 1962
0

Публикувано от на в Електронни цигари

Logo-svoemestoИсторията на SvoëMesto която представям тук я почерпих от темата ""Новости «SvoёMesto» в ecigtalk.ru а друга част узнах от общуването си със Сергей Новиков. И така .. Предисторията на този проект стартира през 2010 година, когато Новиков след преден неудачен опит реши отново да ползва електронна цигара. Научения горчив опит по пътя на "платеното обучение" го накара веднага да се насочи към продукцията на Golden Greek.

Отбелязана с: svoemesto
Посещения: 1406
0
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense