1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Сайта е преместен! Има нов сайт.

Сайта е преместен! В новия сайт са прехвърлени всички стоки, клиенти и поръчки. Адреса е същия: https://smoking-maniac.com Ако не влизате в новия сайт а в стария - изтрийте кеша на браузъра.

Всички стари запомнени линкове няма да работят! В този сайт поръчки повече не могат да се правят.

Съдържание на магазина

Най нови продукти

Никотинова течност PG400 -10ml Dunhil

Sale price 7,00 лв
Никотинова течност PG400 Дънхил 10 мл. …

Повече подробности ...

Prev
Next
  • 1
  • 2
Документи

Документи (7)

Сряда, 10 Октомври 2012 16:50

Поверителност и правила

Информация за потребителите

С поръчката на продукти от магазина Smoking-maniac, Вие декларирате, че сте запознати с общите условия на сайта, както и с естеството на продуктите, които поръчвате. Декларирате още, че сте навършили 18 години и че сте запознати, че всички продукти са подходящи за употреба само от пълнолетни лица. Никотиновите разтвори притежават същото влияние, както никотинът, който организмът ви получава при изпушването на обикновени тютюневи цигари. Ние не носим отговорност за здравословни проблеми, причинени от употребата на съдържащи никотин продукти, нито на алергии и реакции към други съставки на разтворите за инхалация. Моля уверете се, че продуктът който поръчвате е този който Ви е необходим, а ако не сте сигурни - свържете се с нас за да го коментираме и решим ! Ние не можем да се ангажираме с вашата 100% удовлетвореност от продукта, който поръчвате, тъй-като всеки клиент е строго индивидуален. Smoking-maniac не ви гарантира, че чрез продуктите, които предлагаме, ще откажете тютюнопушенето. Това е въпрос на лично решение на всеки клиент. Продуктите, които предлагаме можете да изполвате както като помощно средство за отказване на цигарите, така и само за пушене на места, на които тютюнопушенето е забранено от закона. 

Сряда, 10 Октомври 2012 17:30

Общи условия

Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които „Смоукинг Маниак” предоставя услуги на потребителите си посредством интернет магазина smoking-maniac.com. Тези условия обвързват всички потребители. При заявена поръчка от страна на клиент се счита, че същият се е запознал и съгласил с настоящите условия за пазаруване. По време на регистрация, с отбелязване в полето "приемам Общите условия", потребителят извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и декларира, че е запознат и приема общите условия.

 При покупка на продукти от „Смоукинг Маниак, показани на www.smoking-maniac.com, се задължавате да изплатите на „Смоукинг Маниак”  стойността, показана на страницата на продукта, както и всички транспортни разходи за доставянето му до заявеният от Вас адрес или нужни, за да го получите от офиса на фирмата.

Сряда, 10 Октомври 2012 20:25

Авторски права

Всички изполвани имена, знаци и символи на продукти публикувани в този сайт са търговски марки или са защитени от автрорското право, които са притежание на техните собственици.

Всички авторски статии и преводи от екипа на www.smoking-maniac.com, публикувани на сайта са обект на авторски права на своите автори и не могат да бъдат разпространявани, копирани и публикувани без изричното съгласие на съответните автори.

Снимките на продукти, публикувани в магазина на www.smoking-maniac.com също са обект на авторски права и не могат да бъдат разпространявани, копирани и публикувани без разрешение от авторите на сайта.

Материалите от форума на www.smoking-maniac.com са публично достъпни и могат да се разпространяват и копират свободно при условие, че бъде публикувана връзка към оригиналния материал. 

Сряда, 10 Октомври 2012 20:32

Рекламации

Преди да върнете закупен продукт:
Рекламации на продукти и гаранционни замени може да получите на място в сервиза или след като ни изпратите повреденият компонент (пощенските или куриерски разходи са за ваша сметка) - също така може да получите замененият продукт заедно с друга ваша поръчка или по удобно за вас време.

След като сте изпратили повреденият компонент в сервиза, трябва да поръчате същия в онлайн магазина и да отбележите в полето "Напишете своята препоръка" по време на поръчката кога и по какъв начин сте изпратили компонента, а задължително - от коя поръчка е. Не извършвате плащане ! Това е достатъчно, за да коригираме направената от вас поръчка и да ви изпратим нов продукт. Също така ако искате едновременно да закупите и друго от магазина ние ще ви превърнем върнатия компонент в еквивалентен купон който може да ползвате за купуване на същия продукт или на друг.

Имайте пред вид, че не изпращаме компоненти без налична в онлайн магазина поръчка за замяна (ако не може да направите такава поради някаква причина - свържете се с нас!), тъй като често получените дефектирали продукти не са придружени от нужната за това информация и на нас е невъзможно да определим поръчката и да потвърдим гаранцията.

Вторник, 23 Октомври 2012 12:32

Точки и купони

С изградената система вие може да получавате бонус точки при закупуване на продукти от магазина. Точките по всяко време може да обърнете в техен еквивалент - чипове/купони за магазина.  Чиповете ще се пазят 1 год. във вашият акаунт след това ще бъдат изтривани автоматично. Точките ще бъдат използвани и при връщане на гаранционен продукт, вместо да ви върнем същият продукт ние ще ви дадем възможност да изберете дали да си купите същият от магазина или да ползвате точките за нещо друго.

Ще бъдат присъждани точки и за друга активност в сайта:

1. На всеки нов потребител = 10 точки

2. Пускане на тема във форума = 20 точки.

3. Отговор в тема = 5 точки.

4. Изтриване на отговор = -5 точки.

5. Покана на ваш приятел = 5 точки.

6. Успешна покана ( приятеля ви се е регистрирал) = 30 точки.

Вторник, 23 Октомври 2012 19:39

Сертификати

Сертификати за продуктите в магазина:

 

Sert1    Sert2   

  

 iso9001 Sert3 

 

nicotine msds1 vg分析报告 
KingBright2 KingBright3

 

KingBright1

 

 

 

Използваните бази за никотинови течности са 3 вида:

 

smoking-maniac-PG  Пропилен гликол - PG с химическа формула C3H8O2 . Точното име на използвания пропилен-гликол е Propylene Glycol USP/EP. Какво точно означават съкращенията е описано по-долу. Производител е концерна DOW - известната американски фирма. Пропилен гликол (PG) USP / EP е фармацевтичен клас на Monopropylene гликоли (PG или MPG) с определена чистота, по-голямо от 99,8%. 

Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense