1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Сайта е преместен! Има нов сайт.

Сайта е преместен! В новия сайт са прехвърлени всички стоки, клиенти и поръчки. Адреса е същия: https://smoking-maniac.com Ако не влизате в новия сайт а в стария - изтрийте кеша на браузъра.

Всички стари запомнени линкове няма да работят! В този сайт поръчки повече не могат да се правят.

Съдържание на магазина

Най нови продукти

Никотинова течност PG400 -10ml Воро

Sale price 7,50 лв
Никотинова течност PG400 Воро 10 мл./12 …

Повече подробности ...

Prev
Next
  • 1
  • 2
Плащане и доставка

Плащане и доставка

 

 

 

Начини за плащане:

 

interlogisticaПлащане при доставка (наложен платеж) - Възможност за доставка с наложен платеж. При нея заплащате при получаване на стоката директно на куриера, който ви я достави. Този метод се предпочита от повечето потребители заради удобството и сигурността, но е свързан и с допълнителна такса наложен платеж която я плащате при поръчката. Стойността на наложния платеж е 1% от стойността на стоката, но минимум 1,20 лв. 

 

 ubb1С банков превод - Имате възможност да платите за своята поръчка чрез банков превод, като по време на подаване на заявката в сайта ще ви се изпише банковата сметката, на която трябва да преведете общата стойност на поръчката. Поръчаните продукти ще бъдат изпратени веднага след потвърждаване на банковия превод. Удобно е клиенти които разполагат с интернет банкиране на сметката си.

 

 PayPal2През системата на PayPal - ако разполагате с регистрация в PayPal, може да плащате онлайн бързо и лесно. Този метод не оставя данни за вашите дебитни или кредитни и банкови сметки в нашата система и представлява сигурен начин за прехвърляне на средства без опастност от измами. Всички такси, свързани с доставката и продуктите, както и допълнителните тарифи за PayPal преводи са за ваша сметка. Полезно е да се знае, че транзакцията през PayPal може да бъде спряна до 45 дена след плащането ако имате някакви претенции към стоката.

 

epay1

 През системата на ePay.bg - ако разполагате с регистрация в ePay.bg, може да преведете общата стойност на поръчката на КИН ХХХХХХХХХХ от регистрирана в системата на ePay.bg разплащателна карта или своята микросметка. Продуктите, които поръчвате, ще бъдат изпратени веднага след потвърждаване на превода по нашата ePay микросметка. Epay.bg  работи с микросметки от карти Maestro/ MasterCard/ Visa Electron/ Visa . Възможно плащане и на АТМ (банкомат) с меню "B-Pay" като уведомлението за всяко плащане е в реално време.

 

Начини за доставка: 

 

interlogistica Доставка с Интерлогистика - Възможност за доставка с наложен платеж. Цената на доставката е 6 лв. (с ДДС). Стойността на наложния платеж е 1% от стойността на стоката, но минимум 1,20 лв. Тези суми ще бъдат прибавени автоматично при поръчката. Срока за получаването е следващият работен след плащането до 12 ч. При плащане през почивни дни респективно доставката ще е през втория работен ден до 12 ч.

 

interlogistica Безплатна доставка с Интерлогистика - Възможност за доставка с наложен платеж. При покупка над 200 лв. доставката ви ще бъде безплатна, плащате само стойността на стоката с наложния платеж. Срока за получаването е следващият работен след плащането до 12 ч. При плащане през почивни дни респективно доставката ще е през втория работен ден до 12 ч.

 

bgpost

Безплатна доставка с Български пощи - Възможност за доставка с български пощи. Доставката ви ще бъде безплатна. При този начин трябва да изберете начин на плащане различен от "Плащане с наложен платеж" ! Срока за получаването е от един до три работни дни за всички населени места в България. 

Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense