1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Сайта е преместен! Има нов сайт.

Сайта е преместен! В новия сайт са прехвърлени всички стоки, клиенти и поръчки. Адреса е същия: https://smoking-maniac.com Ако не влизате в новия сайт а в стария - изтрийте кеша на браузъра.

Всички стари запомнени линкове няма да работят! В този сайт поръчки повече не могат да се правят.

Съдържание на магазина

Най нови продукти

Никотинова течност PG400 -10ml Воро

Sale price 7,50 лв
Никотинова течност PG400 Воро 10 мл./12 …

Повече подробности ...

Prev
Next
  • 1
  • 2
Сряда, 10 Октомври 2012 16:50

Поверителност и правила

Оценете
(1 глас)

Информация за потребителите

С поръчката на продукти от магазина Smoking-maniac, Вие декларирате, че сте запознати с общите условия на сайта, както и с естеството на продуктите, които поръчвате. Декларирате още, че сте навършили 18 години и че сте запознати, че всички продукти са подходящи за употреба само от пълнолетни лица. Никотиновите разтвори притежават същото влияние, както никотинът, който организмът ви получава при изпушването на обикновени тютюневи цигари. Ние не носим отговорност за здравословни проблеми, причинени от употребата на съдържащи никотин продукти, нито на алергии и реакции към други съставки на разтворите за инхалация. Моля уверете се, че продуктът който поръчвате е този който Ви е необходим, а ако не сте сигурни - свържете се с нас за да го коментираме и решим ! Ние не можем да се ангажираме с вашата 100% удовлетвореност от продукта, който поръчвате, тъй-като всеки клиент е строго индивидуален. Smoking-maniac не ви гарантира, че чрез продуктите, които предлагаме, ще откажете тютюнопушенето. Това е въпрос на лично решение на всеки клиент. Продуктите, които предлагаме можете да изполвате както като помощно средство за отказване на цигарите, така и само за пушене на места, на които тютюнопушенето е забранено от закона. 

 

Информация от потребителите

При регистрацията в сайта както и при купуването на продукти Вие предоставяте e-mail адрес и телефон за контакти, както и имена и адрес за доставка. Тази информация няма да бъде предоставяна на трети лица, с изключение на случаите, в които законите на страната изискват това. Електронните адреси може да бъдат употребявани с цел уведомяване за промени във функционалността на сайта, при сериозни промени в продуктовата гама или за административни съобщения. Smoking-maniak не иска да получава конфиденциална или защитена информация от вас чрез този Сайт. Всички материали, информация и други съобщения, излъчени или изпратени от този Сайт, ще се считат за неповерителни и непредставляващи предмет на права. Нямате право да излагате или изпращате от или към този уеб сайт каквато и да е незаконна, обидна, клеветническа, неприлична, порнографска или друга информация, която е в нарушение с действащите закони.  Ние не продаваме и не отдаваме под наем, на лизинг или по какъвто и да е друг начин изпратената от Вас лична информация на трети лица.


Коментари за стоки

Към продуктите и в страниците на този сайт е предвидена възможност потребителите да публикуват мнения относно предлаганите стоки. Smoking-maniac не поема по никакъв начин отговорност за верността на публикуваната информация на потребителите публикували мненията. Отговорност за верността на публикуваната информация се носи изцяло от потребителите, които са публикували информацията. Smoking-maniac си запазва правото да премахва публикации и регистрации, съдържащи вулгарни изрази, думи или словосъчетания в показваното публично потребителско име, без да изпраща предупреждение на регистранта, също и които не са по темата или не са на български език. При проблеми и жалби, използвайте формата за КОНТАКТ С НАС най-горе вдясно на сайта. Препратките и линковете публикувани в сайта към други сайтове собственост на трети лица за единствено сложени за ваше удобство и информация. Smoking-maniac не поема никаква отговорност за тях или тяхното съдържание. При ползването на тези препратки вие излизате от този сайт и носите своята отговорност за това.

Прочетена 3086 пъти Последно променена в Сряда, 10 Октомври 2012 21:31
Още в тази категория: Общи условия »
Влезте, за да коментирате
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense