1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Сайта е преместен! Има нов сайт.

Сайта е преместен! В новия сайт са прехвърлени всички стоки, клиенти и поръчки. Адреса е същия: https://smoking-maniac.com Ако не влизате в новия сайт а в стария - изтрийте кеша на браузъра.

Всички стари запомнени линкове няма да работят! В този сайт поръчки повече не могат да се правят.

Съдържание на магазина

Най нови продукти

Никотинова течност PG400 -10ml Воро

Sale price 7,50 лв
Никотинова течност PG400 Воро 10 мл./12 …

Повече подробности ...

Prev
Next
  • 1
  • 2
Понеделник, 26 Ноември 2012 18:27

Състав на базата за никотиновите течности

Оценете
(1 глас)

Използваните бази за никотинови течности са 3 вида:

 

smoking-maniac-PG  Пропилен гликол - PG с химическа формула C3H8O2 . Точното име на използвания пропилен-гликол е Propylene Glycol USP/EP. Какво точно означават съкращенията е описано по-долу. Производител е концерна DOW - известната американски фирма. Пропилен гликол (PG) USP / EP е фармацевтичен клас на Monopropylene гликоли (PG или MPG) с определена чистота, по-голямо от 99,8%. 

PG USP / EP е тестван за привеждане в съответствие със спецификациите на:PG USP DOW

United States Pharmacopeia (USP)
European Pharmacopoeia (EP)
Japanese Pharmacopoeia (JP)
Food Chemical Codex (FCC)

То е в съответствие с:

Brazilian Pharmacopoeia (FB) и други фармацевтични, козметични и хранителни регулации на световните пазари, където се продава. Повече материали може да намерите на странита на DOW за този продукт.

 

smoking-maniac-VGРастителен глицерин - VG с химическата формула C3H5(OH)3. Vegetable Glycerin - растителен глицерин идва в USP клас и клас храни. Ние продаваме само USP клас (99,7% чист) растителен глицерин. Производителя е  Oleocemicals - Малайзия , глицерина е с търговската марка Palmac. Тества се за същите спецификации както и пропилен-гликола. Спецификациите може да видите от тукPalmac-glycerineГлицерин е класифициран от Американската агенция по храните и лекарствата (FDA) като "общопризнати за безопасно" (GRAS) и е в съответствие със спецификациите за хранителната Chemicals Codex (FCC), САЩ фармакопея (USP) и Европейската фармакопея (Ph. Eur или ЕП) E244. Той е произведен в съответствие с настоящите добрите производствени практики (cGMP) и се доставя в съответствие с приложимите Добри практики търговията и дистрибуцията (GTDP).

 

smoking-maniac-PG400Полиетилен-гликол - PG400 с химическа формула C2nH4n+2On+1 Polyethylene Glycols - (PEGs). Производител е концерна DOW - известната американски фирма. Произвежда се под тъговските марки - CARBOWAX ™ SENTRY ™. Спецификациите може да видите от тук както и брошурата тукpolyethylene glycol-400CARBOWAX ™ SENTRY ™ Полиетиленгликолите са произведени, за да отговарят на изискванията на храните Chemicals Codex (FCC) монография за пряко и непряко използване в различни приложения, свързани с хранително-вкусовата промишленост. Разрешения за добавки в храните са изброени в дял 21 от Кодекса на федералните закони (CFR). CARBOWAX ™ и CARBOWAX ™ Sentry ™ са произведени под надзора на Kashruth отделение на Съюза на православните еврейски конгрегации на Америка и са сертифицирани като "кошер" и "парвати". 

 Кошер храни са тези, които отговарят на разпоредбите на Kashrut (еврейски хранителна право ). Храни, които могат да бъдат консумирани според halakha (еврейския закон) се нарича кошер на английски език, от Ашкенази произношение на иврит план kashér ( כָּשֵׁר ), което означава "напасване" (в този контекст, годни за консумация). Парвати или parev в юдаизма етикетиране на храни, които съдържат мляко, но не месо и следователно се считат за "неутрални". Те могат да се консумират с млечни продукти и месни такива. Парвати категория е предимно за плодове, зеленчуци и риба.

 

Какво е USP EP?

USP е означание на САЩ фармакопея. EP означава Европейската фармакопея.

USP-verifiedUSP е официален фармацевтичен сборник в Съединените щати. Тя включва химически описания, идентифициращи тестове и изпитванията за чистота, предимно за активни съставки. USP клас е с фармацевтично качество (фармацевтична компания или фармацевт производство или смесване на формулировка за хуманна употреба, ще бъдат задължени да използват една и съща степен) е единственият клас, която има FDA регулиране и надзор, свързан с това е производство, етикетирането и маркетинг.

Когато си купувате USP клас сте сигурни в три неща:

Продукт е произведен на точните спецификации, посочени в USP монография
Производителят е FDA регистрирани и лицензирани и продуктът е бил одобрен, (включително етикетирането / маркетинг материали) от FDA като отговарящи USP спецификации.
USP-pharmПродукт е произведен в FDA сертифициран съоръжение за използване на cGMP (текущи добрите производствени практики), които са строги, за да се гарантира постоянството на качеството на продукта.
За повече информация за това какво означава "USP проверени" посетете тук: USP Verified

До момента няма "Растителен Глицерин" монография на USP. Ние използваме FCC (Food Chemicals Codex) и GRAS (Общоприетите като безопасни за употреба в храни) стандарти.

  

Прочетена 4928 пъти Последно променена в Понеделник, 26 Ноември 2012 22:01
Още в тази категория: « Сертификати
Влезте, за да коментирате
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense