1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Сайта е преместен! Има нов сайт.

Сайта е преместен! В новия сайт са прехвърлени всички стоки, клиенти и поръчки. Адреса е същия: https://smoking-maniac.com Ако не влизате в новия сайт а в стария - изтрийте кеша на браузъра.

Всички стари запомнени линкове няма да работят! В този сайт поръчки повече не могат да се правят.

Съдържание на магазина

Комплект за пълнене на Кайфун

РазпечатайEmail
Комплект 5 мл. Луер Лок за зареждане на изпарители тип Кайфун, Ракета и други които ползват възвратен клапан или подобен начин на пълнене.
Комплект за пълнене на Кайфун
Премести курсура върху снимката
Цена: 3,00 лв
Базова цена с ДДС: 3,60 лв
Цена без ДДС: 3,00 лв
Отстъпка: 0,60 лв
Сума на ДДС: 0,60 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Комплекта за зареждане на Кайфун, Ракета и другите подобни изпарители се състои от спринцовка, мек накрайник, игла с тъп връх (за зареждане на други изпарители) и капачка против изтичане на никотиновата течност.

 

След свършване на пълненето с капачката можем да затворим системата на спринцовката и да я съхраняваме където желаем. Изтичане при завинтена капачка не е възможно. Мекия накрайник който ползваме за зареждане на изпарители с възвратен клапан и ъглата с тъп връх са G18 тип Luer Lock.  Спринцовката е 5 мл. - достатъчно за зареждане и на най големите изпарители.

 

Спринцовката е медицинска - производство на BD, Franklin Likes, NJ USA тип Luer Lock - гаранция, че в никотиновата течност дори и при продължително съхраняване няма да се появят вредни съставки.

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense