1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

USB зарядно Folomov A1

РазпечатайEmail
USB зарядно за LiON батерии да 150 мм . Заряден ток за батерията - 1 А . Изходен ток от батерията - 1А
USB зарядно Folomov A1
Премести курсура върху снимката
Цена: 20,00 лв
Базова цена с ДДС: 20,00 лв
Цена без ДДС: 16,67 лв
Сума на ДДС: 3,33 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Невероятно малко, компактно, с много възможности. Освен зареждане на батерии то може да работи и в режим "powerbank" - тоест може да се използва зарядното с батерия в него като източник на напрежение 5 V за зареждане на телефони, таблети и всякакви устройства нахранвани от USB. 

 

Мицропроцесорен контролер. Батериите които могат да се зареждат са ICR и IMR. IFR (литиево полимерни батерии не се зареждат). Може да работи едновременно и в режим разреждане и в режим POWER BANK. Накрайниците които се закрепват към батерията са магнитни с означени на тях символи + и - . Магнитите са така поляризирани, че да не се залепват + за - откъм контакните пластини (късо). 

 

В режим на празен ход консумацията от батерията е 6 мА (типично 3,3 мА)  След зареждане тока към нея е 0,02 мА - 20 uA (20 микроампера) - това съпоставимо със собственния разряд на батерията. Разряда на батерията когато тя е закачена към зарядното а то не е включено в USB захранване е 0,1 мА.

 

Входа към компютъра или токоизправителя на 5V е тип USB" - универсално за всякакви кабели. Изхода е стандартен USB.  Има защита от късо, следи се прегряването на електрониката, има защита от обратно включване. Напрежението на спиране на зареждането е 4,15 V  Има светодиодна индикация са състоянието.

 

Индикациите са следните:

Зелено мига: Батерията се зарежда

Зелено постоянно: Батерията е заредена

Синьо: Режим "powerbank"

Възможно е едновременно зареждане и подаване на напрежение в изхода. При това положение след зареждането на устройството ще продължи зареждането на батерията. Това зарядно е изключително удобно за пътуване при което няма нужда да носим много видове зарядни - то съвместява две такива.

 

Технически параметри:

Изходен ток: 1,2 А

Изходно напрежение: 5V

Входно напрежение: 5V

Ток на зареждане: 1А

Напрежение на заряд: 4,15V

Напрежение на изключване: 3V

Тегло: 20,8 гр.

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense