1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Сайта е преместен! Има нов сайт.

Сайта е преместен! В новия сайт са прехвърлени всички стоки, клиенти и поръчки. Адреса е същия: https://smoking-maniac.com Ако не влизате в новия сайт а в стария - изтрийте кеша на браузъра.

Всички стари запомнени линкове няма да работят! В този сайт поръчки повече не могат да се правят.

Съдържание на магазина

Бокс Мод "Двуглав Орел" V1.3

РазпечатайEmail
Бокс мод "Двуглав орел" V 1.3 - производство на Смокинг Маниак. Използвана е оригинална електроника на Evolv - DNA30D. 7-30W мощност в изхода.
Бокс Мод "Двуглав Орел" V1.3
Премести курсура върху снимката
Цена: 220,00 лв
Базова цена с ДДС: 220,00 лв
Цена без ДДС: 183,33 лв
Сума на ДДС: 36,67 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Това е първата версия на боксмода на Смокинг Маниак - V 1.3  Тук се използва електрониката на Evolv - главната платка и модула за зареждане.  В мода не е използвана нито една част китайско произдводство. Електрониката и бутоните са производство USA, кутията - Тайван, дребните части са от европейски производители.

 

За работата на самата електроника има статия в блога - Електроника DNA30D където може да се запознаете подробно с нейната работа. Тук ще опиша конкретно особенностите на самия мод. В блога също може да намерите и описание на режимите на работа.

 

Мода се захранва от две батерии 18650 които работят в паралел - при 30W максималния ток който се консумира от тях е 12А което прави по 6А от всяка батерия. В началото за промоция на продукта той ще бъде продаван в комплект с 2 х 18650 Панасоник 3400 Мач. които отдават максимално до 7 А.

 

Електрониката има защита от късо в изхода, но няма защита от обратно напрежение - това означава, че ако включите батерията на обратно това може да доведе до повреждането и при което гаранцията отпада.  Има вградена защита ако включите втората батерия която слагате наобратно - при това положение ще имаме със сигурност протичане на огромен ток между тях. Защитата е изградена със самовъзтановяващите предпазители по 7А на всяко гнездо.  Няма гаранция обаче, че при слагането на първата батерия наобратно тази защита ще успее да спаси електрониката.

 

С двата малки бутона на мода се управлява електрониката а големия е пусковия. Има предпазен плексиглас на дисплея, който е достатъчно дебел -  4 мм. за да предпази екрана дори и при директен удар в него. Главата на мода е със стандартен конектор тип 510. в който има прорези за въздуха при използването на изпарители с долно вземане на въздуха.

 

На задния капак има отвор mini USB чрез който се зареждат батериите. Възможно е докато те се зареждат вие да изпарявате. До отвора има индикация за зареждането - свети червено докато се зарежда и зелено при заредени батерии. Тока с който се зареждат батериите е 500 мА.

 

Болтовете които крепят главата и задния капак са шестограмни (за тях има шестограмен ключ в комплекта) от неръждаема стомана. Покритието на кутията е сатен (матов) никел като дебелината му е увеличена за по голяма износоустойчивост. 

 

Версии на мода:

V 1.1

Конектора 510 е с регулиране на централния пин, но във версия V1.1 то не е много добре направено.  Във следващата версия този проблем е решен по иновативен начин.

 

V1.2 - Сменена е системата за регулиране на централния пин - сега това става със спирала за подаване на плюса към централния пин. Заради големия изходен ток от 10А и надежното предаване на плюса без загуби системата със спирала е единственният начин който може да гарантира това.  Границите на регулиране са от  3,5 - 4.5 мм (разтояние до централния пин от върха на конектора) - достатъчно за покриването на всички вариации на конектора 5120 при различните изпарители.  На последните две снимки се вижда системата в двете крайности.

 

    *** Важно е да се отбележи, че с възможността за регулиране не трябва да се прекалява. Ако силно натягате докрай в двете посоки винта на централния пин това може да доведе до скъсване на спиралата. Тя е медна а не стоманена заради загубите при стоманата. Ползвайте тази възможност само при необходимост !! Още по добре е ако регулирате при махнат заден капак - така ще можете да видите до къде може да въртите централния пин.

 

V 1.3  Нова версия на мода - сменен е конектора 510. Новия конектор е от неръждаема стомана с автоматично регулиране на пина.  Регулацията е пружинна, като плюса се подава директно на пина, тоест през пружината не минава ток а тя е само осигурява натиска.

 

Бокс мода се продава в четири варианта: Ляв или дясно разположен дисплей и червен или черен пусков бутон. Моля уточнете в поръчката си точно кой вариант желаете!

 

Технически данни:

Мощност: 7-30W

Съпротивление на изпарителя: 0,5 - 3 Ома

Ток в изхода: 10А максимално

Напрежение в изхода: 8,3 V максимално

Ток във входа:  12А максимално

Напрежение във входа: 3,2V - 4,3V

Консумация на дисплея: 25 мА

Консумация на дисплея в загасено положение: 1 мА

Консумация на мода в режим изключено:  30 uA

Дисплей: 0,69" OLED

Тегло: 260 гр. с 2х 18650 батерии

 

В комплекта влизат бокс мод - 1 бр.  шестограмен ключ, 4 резервни винтчета за задния капак

 

Гаранцията за мода е 1 година

 

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense