1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Сайта е преместен! Има нов сайт.

Сайта е преместен! В новия сайт са прехвърлени всички стоки, клиенти и поръчки. Адреса е същия: https://smoking-maniac.com Ако не влизате в новия сайт а в стария - изтрийте кеша на браузъра.

Всички стари запомнени линкове няма да работят! В този сайт поръчки повече не могат да се правят.

Съдържание на магазина

Бокс Мод "Морски Орел" V2.0

РазпечатайEmail
Бокс мод "Морски орел" / Sea Eagle - производство на Смокинг Маниак. Използвана е оригинална електроника на Evolv - DNA25D. 1-25W мощност в изхода и температурен контрол.
Бокс Мод "Морски Орел" V2.0
Премести курсура върху снимката
Цена: 130,00 лв
Базова цена с ДДС: 200,00 лв
Цена без ДДС: 166,67 лв
Отстъпка: 70,00 лв
Сума на ДДС: 33,33 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Последна бройка със специална цена: 

 

 

Това е нов модел на боксмода на Смокинг Маниак.  Тук се използва електрониката на Evolv DNA25D с температурен контрол - главната платка и модула за зареждане.  В мода не е използвана нито една част китайско произдводство. Електрониката и бутоните са производство USA, кутията - USA, дребните части са от европейски производители. 

 

За да работи температурния контрол трябва да използваме вместо кантал или нихром - никелов проводник !  Електрониката работи и в двата варианта, но температурния контрол се изключва автоматично при поставяне на кантал или нихром ! Подходящ проводник - Nikel NI200 можете да намерите в магазина.

 

    ****  Ако няма наличност от мода в момента, моля свържете се с нас през формата или по телефона

 

Пусковия бутон е с ход  0,4 мм, "вандалоустойчив" с гарантирани 1 000 000 задействания.  Бутоните за управление са с гарантирани 500 000 натискания.

 

За работата на самата електроника има статия в блога - Електроника DNA40D - тази електроника (DNA25D) е със същата функционалност като единственно изходната мощност е 25W. От блога където може да се запознаете подробно с нейната работа. Тук ще опиша конкретно особенностите на самия мод. В блога също може да намерите и описание на режимите на работа.

 

Мода се захранва от една батерии 18650  - при 30W максималния ток който се консумира от нея е 10А което прави нужно използването на подходяща батерия която може да даде този ток. Препоръчва се използването на батерии Sony VTC 4 / VTC 5.

 

Електрониката има защита от късо в изхода, както и защита от обратно свързване на батерията.  Има вградена допълнителна защита ако включите все пак батерията на обратно, но все пак е желателно да не пробвате. Защитата е изградена със самовъзтановяващите предпазители по 5А - два паралелно - 10А ток минават без проблеми през тях. Това е направено с цел да не сработва допълнителната защита преди тази на самата електроника.

 

С двата малки бутона на мода се управлява електрониката а големия е пусковия. Има предпазен плексиглас на дисплея, който е достатъчно дебел -  3 мм. за да предпази екрана дори и при директен удар в него. Главата на мода е със стандартен конектор тип 510. в който има прорези за въздуха при използването на изпарители с долно вземане на въздуха.

 

На задния капак има отвор mini USB чрез който се зареждат батериите. Възможно е докато те се зареждат вие да изпарявате. До отвора има индикация за зареждането - свети червено докато се зарежда и зелено при заредени батерии. Тока с който се зареждат батериите е 500 мА.

 

Конектора е от неръждаема стомана с автоматично регулиране на пина.  Регулацията е пружинна, като плюса се подава директно на пина, тоест през пружината не минава ток а тя е само осигурява натиска.

Накратко температурния контрол се осъществява по следния начин:  Когато сменим стандартния съпротивителен проводник с такъв от никел, електрониката хваща промяната и ни дава възможност да регулираме температурата с бутоните. В този момент на индикацията се появява температурната индикация. Всъщност задаваме горна максимална граница на температурата.

 

Принципа е следния: независимо каква мощност сме настроили ограничението на температурата е с предимство, когато температурата на нагревателя стигне до зададената и граница започва регулиране на мощността така, че температурата да не превишава границата. Максималната мощност настройваме толкова високо колко може да издържи изпарителя. По този начин при стартиране се пуска мощността която сме настроили и се чака температурата да стигне нейната граница.

 

Логично е да се предположи, че ако ползваме стандартен изпарител с фабричен нагревател а не RBA изпарител трябва да внимаваме каква мощност сме настроили за да не повредим нагревателя в първите секунди.

 

Версии на мода:

V 1.0  - първа версия с DNA30D

V 1.1 - модифицирана версия на мода с DNA30D с конектор 510 от неръждаема стомана и регулируем пружинен пин.

V 2.0 - втора версия с DNA25D с конектор 510 от неръждаема стомана и регулируем пружинен пин.

V 3.0 - трета версия с DNA40D с конектор 510 от неръждаема стомана и регулируем пружинен пин.

 

Технически данни:

Мощност: 1-25W

Съпротивление на изпарителя студен: 0,15 - 1 Ома (с нагревател от никел)

Съпротивление на изпарителя: 0,25 - 2 Ом ( с нихром или кантал)

Регулиране на температурата: 200о F  - 600о F  / 93о C - 315о C

Ток в изхода: 10А максимално

Ток в изхода пиково: 16А

Напрежение в изхода: 7 V максимално

Ток във входа:  10А максимално

Напрежение във входа: 3,2V - 4,3V

Консумация на дисплея: 25 мА

Консумация на дисплея в загасено положение: 1 мА

Консумация на мода в режим изключено:  5 uA

Дисплей: 0,69" OLED

Тегло: 190 гр. (с батерията) 

Дължина: 95 мм (с конектора)

Ширина: 37.5 мм

Височина: 31.3 мм

 

В комплекта влизат бокс мод - 1 бр. + дриптип с лого - керамика и неръждаема стомана

 

Гаранцията за мода е 1 година

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense