1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Бокс Мод "Скален Орел" V 1.0

РазпечатайEmail
Бокс мод "Скален орел" / Golden Eagle - производство на Смокинг Маниак. Използвана е оригинална електроника на Evolv - DNA30D. 7-30W мощност в изхода.
Бокс Мод "Скален Орел" V 1.0
Премести курсура върху снимката
Цена: 180,00 лв
Базова цена с ДДС: 260,00 лв
Цена без ДДС: 216,67 лв
Отстъпка: 80,00 лв
Сума на ДДС: 43,33 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Последна бройка със специална цена: 

 

 

Това е нов модел на боксмода на Смокинг Маниак V 1.0  Тук се използва електрониката на Evolv DNA30D  - главната платка и модула за зареждане.  В мода не е използвана нито една част китайско произдводство. Електрониката и бутоните са производство USA, кутията - USA, дребните части са от европейски производители. 

 

    ****  Ако няма наличност от мода в момента, моля свържете се с нас през формата или по телефона

 

Пусковия бутон е леко издаден от кутията, цвета на бутона е сив и има гарантирани 500 000 задействания. Бутона е леко вдлъбнат, така, че не може да се задейства при оставяне на мода обратно или от случаен натиск. Бутоните за управление с метални стержени за натискане и са с гарантирани 500 000 натискания.

 

За работата на самата електроника има статия в блога - Електроника DNA30D .  От блога където може да се запознаете подробно с нейната работа. Тук ще опиша конкретно особенностите на самия мод. В блога също може да намерите и описание на режимите на работа.

 

Мода се захранва от две вградени батерии 18650 Panasonic 3400 mAh паралелно- при 30W максималния ток който се консумира от нея е 12А което прави нужно използването на подходяща батерия която може да даде този ток. Батериите са "твърдо" хванати вътре една за друга чрез точкова заварка. Възможна е подмяна на целия батериен блок със съответен такъв. В магазина ще има батерийни блокове, които могат да се сменят в сервиза на фирмата или от потребителя на негова отговорност.

 

Електрониката има защита от късо в изхода, но няма защита от обратно напрежение - това означава, че ако включите батерията на обратно това може да доведе до повреждането и при което гаранцията отпада.  Поради твърдото включване на батериите тук няма допълнителната защита от предните модели.

 

С двата малки бутона на мода се управлява електрониката а големия е пусковия. Има предпазен плексиглас на дисплея, който е дебел -  2 мм. за да предпази екрана дори и при директен удар в него. Главата на мода е със стандартен конектор тип 510. в който има прорези за въздуха при използването на изпарители с долно вземане на въздуха.

 

На задния капак има отвор mini USB чрез който се зареждат батериите. Възможно е докато те се зареждат вие да изпарявате. До отвора има индикация за зареждането - свети червено докато се зарежда и зелено при заредени батерии. Тока с който се зареждат батериите е 500 мА.

 

Конектора е от неръждаема стомана с автоматично регулиране на пина.  Регулацията е пружинна, като плюса се подава директно на пина, тоест през пружината не минава ток а тя е само осигурява натиска.

 

Версии на мода:

V 1.0  - първа версия с DNA30D

 

Технически данни:

Мощност: 7-30W

Съпротивление на изпарителя: 0,5 - 3 Ома

Ток в изхода: 10А максимално

Напрежение в изхода: 8,3 V максимално

Ток във входа:  12А максимално

Напрежение във входа: 3,2V - 4,3V

Консумация на дисплея: 25 мА

Консумация на дисплея в загасено положение: 1 мА

Консумация на мода в режим изключено:  30 uA

Дисплей: 0,69" OLED

Батерии: Panasonic  NCR18650B (7A) - 2 броя паралел

Тегло: 190 гр. (с батериите)  

Дължина: 80 мм (с конектора)

Ширина: 55 мм

Височина: 25 мм

 

В комплекта влизат бокс мод - 1 бр. с вграден батериен блок 2х18650 Panasonic 3400 mAh + дриптип с лого - керамика и неръждаема стомана

 

Гаранцията за мода е 1 година

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense