1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Бокс Мод "Скален Орел" V 3.0

РазпечатайEmail
Бокс мод "Скален орел" / Golden Eagle - производство на Смокинг Маниак. Използвана е оригинална електроника на Evolv - DNA40D. 1-40W мощност в изхода и температурен контрол.
Бокс Мод "Скален Орел" V 3.0
Премести курсура върху снимката
Цена: 200,00 лв
Базова цена с ДДС: 270,00 лв
Цена без ДДС: 225,00 лв
Отстъпка: 70,00 лв
Сума на ДДС: 45,00 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Последна бройка със специална цена: 

 

 

Това е нов модел на боксмода на Смокинг Маниак V 3.0  Тук се използва електрониката на Evolv DNA40D  - главната платка и модула за зареждане.  В мода не е използвана нито една част китайско произдводство. Електрониката и бутоните са производство USA, кутията - USA, дребните части са от европейски производители. 

 

За да работи температурния контрол трябва да използваме вместо кантал или нихром - никелов проводник !  Електрониката работи и в двата варианта, но температурния контрол се изключва автоматично при поставяне на кантал или нихром ! Подходящ проводник - Nikel NI200 можете да намерите в магазина.

 

    ****  Ако няма наличност от мода в момента, моля свържете се с нас през формата или по телефона

 

Пусковия бутон е леко издаден от кутията, цвета на бутона е сив и има гарантирани 500 000 задействания. Бутона е леко вдлъбнат, така, че не може да се задейства при оставяне на мода обратно или от случаен натиск. Бутоните за управление с метални стержени за натискане и са с гарантирани 500 000 натискания.

 

За работата на самата електроника има статия в блогаЕлектроника DNA40D -  От блога където може да се запознаете подробно с нейната работа. Тук ще опиша конкретно особенностите на самия мод. В блога също може да намерите и описание на режимите на работа.

 

Мода се захранва от две вградени батерии 18650 Samsung 2500 mAh (20A всяка) паралелно- при 40W максималния ток който се консумира от нея е 16А което прави нужно използването на подходяща батерия която може да даде този ток. Батериите са "твърдо" хванати вътре една за друга чрез точкова заварка. Възможна е подмяна на целия батериен блок със съответен такъв. В магазина ще има батерийни блокове, които могат да се сменят в сервиза на фирмата или от потребителя на негова отговорност.

 

Електрониката има защита от късо в изхода, както и защита от обратно свързване на батерията.  Поради твърдото включване на батериите тук няма допълнителната защита от предните модели.

 

С двата малки бутона на мода се управлява електрониката а големия е пусковия. Има предпазен плексиглас на дисплея, който е дебел -  2 мм. за да предпази екрана дори и при директен удар в него. Главата на мода е със стандартен конектор тип 510. в който има прорези за въздуха при използването на изпарители с долно вземане на въздуха.

 

На задния капак има отвор за mini USB чрез който се зареждат батериите. Възможно е докато те се зареждат вие да изпарявате. До отвора има индикация за зареждането - свети червено докато се зарежда и зелено при заредени батерии. Тока с който се зареждат батериите е 500 мА.

 

Конектора е от неръждаема стомана с автоматично регулиране на пина.  Регулацията е пружинна, като плюса се подава директно на пина, тоест през пружината не минава ток а тя е само осигурява натиска.

 

Накратко температурния контрол се осъществява по следния начин:  Когато сменим стандартния съпротивителен проводник с такъв от никел, електрониката хваща промяната и ни дава възможност да регулираме температурата с бутоните. В този момент на индикацията се появява температурната индикация. Всъщност задаваме горна максимална граница на температурата.

 

Принципа е следния: независимо каква мощност сме настроили ограничението на температурата е с предимство, когато температурата на нагревателя стигне до зададената и граница започва регулиране на мощността така, че температурата да не превишава границата. Максималната мощност настройваме толкова високо колко може да издържи изпарителя. По този начин при стартиране се пуска мощността която сме настроили и се чака температурата да стигне нейната граница.

 

Логично е да се предположи, че ако ползваме стандартен изпарител с фабричен нагревател а не RBA изпарител трябва да внимаваме каква мощност сме настроили за да не повредим нагревателя в първите секунди.

 

 

Версии на мода:

V 1.0  - първа версия с DNA30D

V 2.0 - втора версия с DNA25D 

V 3.0 - трета версия с DNA40D 

 

Технически данни:

Мощност: 1-40W

Съпротивление на изпарителя студен: 0,10 - 1 Ома (с нагревател от никел)

Съпротивление на изпарителя: 0,16 - 2 Ом ( с нихром или кантал)

Регулиране на температурата: 200о F  - 600о F  / 93о C - 315о C

Ток в изхода: 16А максимално

Ток в изхода пиково: 23А

Напрежение в изхода: 9 V максимално

Ток във входа:  16А максимално

Напрежение във входа: 3,2V - 4,3V

Консумация на дисплея: 25 мА

Консумация на дисплея в загасено положение: 1 мА

Консумация на мода в режим изключено:  5 uA

Дисплей: 0,69" OLED

Батерии: Sansung INR 18650 -25R (20A) - 2 броя паралел

Тегло: 190 гр. (с батериите)  

Дължина: 80 мм (с конектора)

Ширина: 55 мм

Височина: 25 мм

 

В комплекта влизат бокс мод - 1 бр. с вграден батериен блок 2х18650 Samsung 2500 mAh + дриптип с лого - керамика и неръждаема стомана

 

Гаранцията за мода е 1 година

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense