1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Сайта е преместен! Има нов сайт.

Сайта е преместен! В новия сайт са прехвърлени всички стоки, клиенти и поръчки. Адреса е същия: https://smoking-maniac.com Ако не влизате в новия сайт а в стария - изтрийте кеша на браузъра.

Всички стари запомнени линкове няма да работят! В този сайт поръчки повече не могат да се правят.

Съдържание на магазина

Мод Evic primo mini стомана

РазпечатайEmail
Бокс мод 80W с температурен контрол eVic Primo mini 25 мм. Сменяема батерия 18650 и възможност за софтуерен упгрейд.
Мод Evic primo mini стомана
Премести курсура върху снимката
Цена: 90,00 лв
Базова цена с ДДС: 100,00 лв
Цена без ДДС: 83,33 лв
Отстъпка: 10,00 лв
Сума на ДДС: 16,67 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Мода eVic Primo mini е оригинален на фирмата JoyeTech  която е добре известна в средите на изпаряващите.  Мода има изходна мощност 80W и е софтуерна версия V 6.04, фирмуера на мода може лесно през USB порта за зареждане да бъде подновен или да бъде върната стара версия на същия. От линка за софтуера можете да изтеглите всичко необходимо.

 

Мода е овален, като от широката страна е 25 мм - това го прави подходящ за новите изпарители, голяма част от които са вече на 25 мм. Дисплея е голям и надписите се виждат ясно. Индикацията е ясно видима дори и отстрани благодарение на овалния плексиглас. Излючително лек и компактен - 88 гр. Корпуса е от цинкова сплав. Голям и удобен пусков бутон който няма да търсите опипвайки.

 

Мода е направен изключително удобно за ползване, дори и за ремонт, лесно се разглобява ако се стигне до там.  Батерията е сменяема тип 18650, капака е с механично заключване и тя се сменя за секунди. Капака се издърпва настрани и прижината на контактния пин го изхвърля. Конектора 510 е с пружина, която поема без проблем изпарители с дължина на конектора си от 4,0 мм - 5,5 мм.

 

С трикратно натискане на пусковия бутон може да се променя режима от вариволт в температурен контрол за никел, титан и стомана. Също така мода може да работи в режим Bypass в който електрониката се заобикаля и имаме на разположение в изхода всичко което може да даде батерията сама за себе си. Вграден часовник.

 

Има защити от късо в изхода, обратно включване на батерията, ниско съпротивление в изхода, защита по претоварване с ток на батериите, заключване на бутоните за регулиране, защити от разреждане, презареждане, слаба батерия, температурна защита на електрониката от прегряване. Мода регистрира недостатъчната мощност която отдава батерията при конкретно съпротивление на изпарителя и автоматично понижава изходната мощност.

 

Зареждането е ускорено и е с ток от 2А. Излизането от режима в който е регистрирана отслабнала батерия става след включването на мода към зарядното. Трябва да се отбележи, че при зареждане от компютър зареждащия ток е 0,5А или  1А ако имаме специални USB-та (които обикновенно са с жълт цвят). Зараждане с 2А е възможно само с външен адаптер който може да даде този ток.

 

   *** На последните две снимки е показан мода с примерен изпарител 25 мм. само за визуализация.    

 

Технически данни: 

Изходна мощност: 80W 

Съпротивление на изпарителя: 0,1 - 3,5 Oм за VW/Bypass режимите

Съпротивление на изпарителя: 0,05 - 1.5 Ом за режима с температурен контрол

Температурен обхват: 100 - 315 гр. С / 200 - 600 гр. F

Режими: VW / Start/ TC-Ni / TC-Ti / TC-SS 316/ Bypass / TCR M1-M3

Изходен ток: 25А максимално

Дисплей: 1,3" OLED

Зареждане: 2A - микро USB port

Изключване при разреждане на батерията: 3.3V

Конектор: тип 510 с пружина и ход 4,0 - 5,5 мм,

Размери: 80 х 39 х 25 мм

Тегло: 88 гр. (134 гр с батерия)

 

    Комплектация: Мод, инструкция за експлоатацията, USB кабел за зареждане.  Гаранционния срок на мода е 6 месеца.

 

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense