1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Сайта е преместен! Има нов сайт.

Сайта е преместен! В новия сайт са прехвърлени всички стоки, клиенти и поръчки. Адреса е същия: https://smoking-maniac.com Ако не влизате в новия сайт а в стария - изтрийте кеша на браузъра.

Всички стари запомнени линкове няма да работят! В този сайт поръчки повече не могат да се правят.

Съдържание на магазина

Мод Evic primo V2 стомана

РазпечатайEmail
Бокс мод 228W с температурен контрол eVic Primo V2 25 мм. Две батерии 18650 и възможност за софтуерен упгрейд.
Мод Evic primo V2 стомана
Премести курсура върху снимката
Цена: 100,00 лв
Базова цена с ДДС: 110,00 лв
Цена без ДДС: 91,67 лв
Отстъпка: 10,00 лв
Сума на ДДС: 18,33 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Мода eVic Primo е оригинален мод на фирмата JoyeTech  която е добре известна в средите на изпаряващите.  Мода има изходна мощност 228W и е софтуерна версия V 4.05, фирмуера на мода може лесно през USB порта за зареждане да бъде подновен или да бъде върната стара версия на същия. От линка за софтуера можете да изтеглите всичко необходимо.

 

Това е версия V.2 в която мощността е променена от 200 на 228W, тока на зареждане е вече 2А и е сменен конектора с такъв с голям ход и по надежден.

 

Мода е овален, като от широката страна е 25 мм - това го прави подходящ за новите изпарители, голяма част от които са вече на 25 мм. Дисплея е среден и надписите се виждат ясно. Лек и компактен - 156 гр. Корпуса е от цинкова сплав. Удобен пусков бутон който няма да търсите опипвайки.

 

Мода е направен изключително удобно за ползване, дори и за ремонт, лесно се разглобява ако се стигне до там.  Батериите са сменяеми тип 18650, капака е с механично заключване и те се сменят за секунди. Капака се издърпва настрани и прижината на контактния пин го изхвърля. Конектора 510 е с пружина, която поема без проблем изпарители с дължина на конектора си от 4,0 мм - 5,5 мм. 

 

С трикратно натискане на пусковия бутон може да се променя режима от вариволт в температурен контрол за никел, титан и стомана. Също така мода може да работи в режим Bypass в който електрониката се заобикаля и имаме на разположение в изхода всичко което може да даде батерията сама за себе си. Вграден часовник.

 

Има защити от късо в изхода, обратно включване на батерията, ниско съпротивление в изхода, защита по претоварване с ток на батериите, заключване на бутоните за регулиране, защити от разреждане, презареждане, слаба батерия, температурна защита на електрониката от прегряване. Мода регистрира недостатъчната мощност която отдава батерията при конкретно съпротивление на изпарителя и автоматично понижава изходната мощност.

 

Зареждането е ускорено и е с ток от 2А. Излизането от режима в който е регистрирана отслабнала батерия става след включването на мода към зарядното. Трябва да се отбележи, че при зареждане от компютър зареждащия ток е 0,5А или  1А ако имаме специални USB-та (които обикновенно са с жълт цвят). Зараждане с 2А е възможно само с външен адаптер който може да даде този ток.

 

 

Батериите които се ползват в мода трябва да са еднакви, като модел и като състояние - така наречените "женени" / двойка батерии.

 

Технически данни: 

Изходна мощност: 228W 

Съпротивление на изпарителя: 0,1 - 3,5 Oм за VW/Bypass режимите

Съпротивление на изпарителя: 0,05 - 1.5 Ом за режима с температурен контрол

Изходно напрежение: 0,5 - 9V

Температурен обхват: 100 - 315 гр. С / 200 - 600 гр. F

Режими: VW / Start/ TC-Ni / TC-Ti / TC-SS 316/ Bypass / TCR M1-M3/ Reverse Charging

Изходен ток: 50А максимално

Дисплей: 0,96" OLED

Зареждане: 2A - микро USB port

Изключване при разреждане на батерията: 3.3V

Конектор: тип 510 с пружина и ход 4,0 - 5,5 мм,

Размери: 84 х 53 х 26 мм

Тегло: 156 гр.

 

    Комплектация: Мод, инструкция за експлоатацията, USB кабел за зареждане.  Гаранционния срок на мода е 6 месеца.

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense