1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Сайта е преместен! Има нов сайт.

Сайта е преместен! В новия сайт са прехвърлени всички стоки, клиенти и поръчки. Адреса е същия: https://smoking-maniac.com Ако не влизате в новия сайт а в стария - изтрийте кеша на браузъра.

Всички стари запомнени линкове няма да работят! В този сайт поръчки повече не могат да се правят.

Съдържание на магазина

Мод Finder 250C (DNA250C)

РазпечатайEmail
Мод Finder 250C на ThinkVape. 250W изходна мощност захранвана от 3х18650 и цветен дисплей.
Мод Finder 250C (DNA250C)
Премести курсура върху снимката
Цена: 270,00 лв
Базова цена с ДДС: 310,00 лв
Цена без ДДС: 258,33 лв
Отстъпка: 40,00 лв
Сума на ДДС: 51,67 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Оригиналния мод на ThinkVape - Finder 250C е реализиран с електрониката на Evolv - DNA250C последната на пазара. Платката поддържа изходна мощност от 400W при 4х18650 - тук заради трите батерии мощността е редуцирана до 250W, с други думи имаме доста голям резерв от мощност.  Пълноцветния дисплей съчетан с възможността сами да си правим дизайна на темата в дизайнера на теми в софтуера Escribe дават възможност за уникалност на всеки мод.

 

Една от най важните и нови функции в мода обаче не е изходната мощност от 400W а функцията "Replay". "Повторението" е предназначено да улови вкуса и задоволяването на "перфектната дръпка“ и да осигури същото ниво на производителност и последователност при всички последващи дръпки. Използването на никел, неръждаем, титанов или друг материал, което увеличава съпротивлението при нагряване, е необходимо. В допълнение, Replay също ще предотврати сухи хитове, когато се използва с контрол на мощността. Това което всъщност се осъществява е запаметяване на последната дръпка която ви е харесала и нейново последващо възпроизвеждане.

 

Подробно описание на цялата работа на платката и нейните функции можете да намерите в статията в блога: Електроника DNA250C на Evolv

 

Мода поддържа всички видове термозависими нагреватели, преподгрев, boost, има всевъзможни защити, балансирано зареждане на батериите с ток от 2А и други.  Една друга новост е възможността за работа на мода като "Power Bank" - това е функцията USB On-The-Go. 

 

ДНА 250С поддържа USB On-The-Go. Един OTG адаптер може да бъде включен в микро USB порта на устройството, за да зарежда всяко друго устройство, което може да се зарежда чрез USB. По подразбиране таксуването с OTG трябва да се превключва ръчно от устройството. Зареждането на OTG може да бъде конфигурирано да започне автоматично чрез EScribe. Зареждането с OTG няма да надхвърли разряда на ДНА 250С.

 

Мода е реализиран в кутия от цинкова сплав с капак на магнити под който се намират трите батерии. Има по 3 магнита от всяка страна което прави задържането здраво. Вентилационните отвори са отдолу - множество миниатьорни дупчици като мрежа. Конектора е с плаващ пин като диаметъра му е 27 мм за завиване на големи изпарители.

 

Бутоните се натискат меко, като стартовия бутон е голям и със многоцветна просветка по окръжността. RGB светодиода под него може също да се настройва от софтуера Escribe да свети в цвета и режима който желаете.

 

Добро решение на ThinkVape е да сложи предпазно покритие на дисплея. Тук дисплея е на нивото на кутията а не вдлъбнат както на повечето модове. Така се защитава дисплея и не се събират замърсявания.

 

Технически данни:

Мощност: 1 - 250W

Изходен ток: до 65А

Работни съпротивления: 0,02 Ома   - подробности има в  Електроника DNA250C на Evolv

Батерии: 3х18650

Зареждане: 2А

Дисплей: Пълноцветен LCD

Консумация при вкл. дисплей: 21 мА

Консумация при изкл. дисплей: 10 мА

Консумация в готовност: 20 uA

КПД: 98%

Тегло: 166 гр.

Размери: 90х40х51 

 

Escribe - международна версия за Windows

Escribe - международна версия за Mac

Наши теми за софтуера Escribe за електрониките DNA 75C DNA250C 

Последната тема за двете електроники - Gothic

Пълна документация DNA 250C

 

 

 

Работа като Power bank

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense