1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Сайта е преместен! Има нов сайт.

Сайта е преместен! В новия сайт са прехвърлени всички стоки, клиенти и поръчки. Адреса е същия: https://smoking-maniac.com Ако не влизате в новия сайт а в стария - изтрийте кеша на браузъра.

Всички стари запомнени линкове няма да работят! В този сайт поръчки повече не могат да се правят.

Съдържание на магазина

Мод Hugo 133

РазпечатайEmail
Hugo 133 - 200W мод от Hugo Vapor. Мод с батерии 18650, Темп. контрол и интересен преподгрев.
Мод Hugo 133
Премести курсура върху снимката
Цена: 75,00 лв
Базова цена с ДДС: 90,00 лв
Цена без ДДС: 75,00 лв
Отстъпка: 15,00 лв
Сума на ДДС: 15,00 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Мода на Hugo Vape e реализиран с две батерии 18650 като изходната мощност е до 200W. Има температурен контрол за Ni200, Ti, SS316. Режимите в които работи са: Power, Bypass, Nikel, SS316, Titanium. Задния капак за батериите е с здрави магнити. Кутията е направена от цинкова сплав. Зареждането е с микро USB a тока на заряд е 1A.

 

Интересна е реализацията на преподгрева който работи в мода само в режим Power. Може да изберем мощност ( в + - 30W) и време започващо от 0,1 сек. със същата стъпка. Ако искаме нещо повече има и възможност за създаване на графика на преподгрева където в седем точки можем да зададем същите параметри.

 

Освен преподгрева в мода има и ръчен TCR в който се задават стойностти от 1-100. Менюто на мода е лесно и интуитивно. Има функции за Stelt режим и обръщане на дисплея, заключване на бутините + и -, както и за заключване на съпротивлението на изпарителя.

 

Кутията е здрава и добре направена, прави голямо впечатление на фона на масовото набиване на конекторите в модовете при производителите от нисък и среден клас модове какво е направено тук!  Конектора тук не е набит в цинковата сплав на мода а е съвсем демонтируем и хванат с 4 вината към корпуса. Изработен е от неръждаема стомана с месингов централен пин със здрава пружина. Като цяло механичното изпълнение на мода е много добро.

 

 Температурния контол работи по познатия начин на всички модове. Дисплея/индикациите са подобни на DNA 30 - дисплея е OLED 0,91" ярък, а надписите големи - четимостта е висока. Мода има всички модерни защити които се интегрират в модовете. Има вентилационни отвори на 3 места по кутията.

 

Технически данни:

Мощност: 192W

Работна температура в ТК: 100-300 гр. Целзии / 200-600 гр. Фаренхайт

Работно съпротивление: 0,5 - 3 Ома

Изходно напрежение: 0,5 - 8,4V

Изходен ток: 25А

Режими: Power, Bypass, Nikel, SS316, Titanium

Подгрев: +- 30W и време

Захранване: 2 х 18650

Защити: Обръщане на батериите, защита от разреждане/презареждане на батериите, късо в изхода, високо/ниско съпротивление, прегряване на мода.

Зареждане: micro USB - 1A

 

 

   *** Комплектация: Мод, инструкция, кабел за зареждане от USB

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense