1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Сайта е преместен! Има нов сайт.

Сайта е преместен! В новия сайт са прехвърлени всички стоки, клиенти и поръчки. Адреса е същия: https://smoking-maniac.com Ако не влизате в новия сайт а в стария - изтрийте кеша на браузъра.

Всички стари запомнени линкове няма да работят! В този сайт поръчки повече не могат да се правят.

Съдържание на магазина

Мод Eleaf iStick pico X

РазпечатайEmail
Оригинален мод на Eleaf iStick Pico X. Мощност 75W с термоконтрол и режими VW, Ni, Ti, SS, TCR, Bypass
Мод Eleaf iStick pico X
Премести курсура върху снимката
Цена: 70,00 лв
Базова цена с ДДС: 80,00 лв
Цена без ДДС: 66,67 лв
Отстъпка: 10,00 лв
Сума на ДДС: 13,33 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Мода на iStick Pico е много компактен мод захранван от една сменяема батерия 18650. Малкия му размер се постига благодарение на конструкцията на сектора за батерията. Капачката е отгоре на мода и е изнесена извън него. По този начин се намалява височината на мода, но съществува ограничение в използваните изпарители - могат да се ползват изпарители до 22 мм. По дебел изпарител няма да може да се завие поради ограничението на капачката. За спестяване на място бутоните + -  са монтирани на дъното на мода.

 

Този модел ( Х ) е с пласмасова кутия и е съвсем олекотен, иначе спазва всички традиции на старото Pico. Конектора тук не е набит а е цял и се хваща за корпуса с винтове.

 

Мода притежава всички характеристики на един модерен мод - работи в следните режими: VW, Ni, Ti, SS, TCR, Bypass, като в режима TCR могат да се настроят ръчно три запаметяважи се режима: М1, М2, М3.  В тези режими можем ръчно да запаметим настроен от нас коефициент TCR. 

 

Мода има изходна мощност 1 - 75W (при тестовете реалната мощност беше малко по малка). В режим термоконтрол температурата се регулира в стандартните граници 100 - 315 гр. С. Може да се регулира мощността е режим термоконтрол което е много полезно при експлоатацията. В ТС поддържаното съпротивление на изпарителя е от 0,05 - 1,5 Ома а в VW  от 0,1 - 3,5 Ома. Под тези стойности в съотвения режим излиза съобщение за изпарител с ниско съпротивление.

 

Препоръчително е батерията която се ползва да е с разряден ток не по малък от 25А за пълните възможностти на мода. Конектора е стоманен с позлатен масивен централен пин с пружина. Тока на заряд на батерията е 1А, а зареждането става през USB. През конектора за зареждане има възможност за упдейт на фирмуера. В новия фирмуер който можете да изтеглите от сайта на производителя EleafWorld   V 1.03 има много нови неща както и по различна визия на OLED дисплея, както и ваше лого. На сайта има и софтуер с който става упгрейта - той е за Windows и Mac OS.

 

Мода има много защити за които можете подробно да се информирате от описанието - то е на много езици включително и руски. Има защита от късо в изпарителя, от много нискоомен изпарител, от нагряване ма електрониката повече от 70 гр. С,  повече от 10 сек. натиснат старт, неподходяща батерия и т.н.

 

Допълнителните режими са: заключване на бутоните за регулиране, стелт режим, обръщане на дисплея, настройване на мощността при термо контрол, настройване на ръчните TCR коефициенти, заключване съпротивлението на изпарителя и т.н.  С трикратно натискане на пусковия бутон сменяме главните режими а с четирикратно натискане влизаме в регулирането на мощността при термоконтрола. Преминаването от градуси по fahrenheit към celsius става когато стигнем до края на обхвата на температурата.

 

Цвета на мода e сребрист, използвания материал е ABS а покритието на пипане е като гумирано.

 

 

Технически данни:

Мощност: 1-75W

Температурен контрол: 200-600'F(100-315'C)

Поддържано съпротивление: 0.05-1 ohm (TC modes) 

Поддържано съпротивление: 0.1-3 ohm (VW/Bypass mode)

Конектор: тип 510 неръждаема стомана, масивен, цял

Батерия: 18650

Зареждане: microUSB 1,5А 

Вентилационни отвори: 4 бр.

Софтуерен упгрейт: ДА (Windows & Mac OS)

Височина: 63,7 мм (без капачката на батерията) с капачката 73 мм.

Ширина: 50 мм

Дебелина: 31 мм

Дисплей: OLED бял 0,69"

Режими: VW, Ni, Ti, SS, TSR (M1, M2, M3), Bypass

Тегло 65 гр.

 

    *** Комплектация: мод, инструкция за експоатацията, кабел USB -> microUSB

 

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense