1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Сайта е преместен! Има нов сайт.

Сайта е преместен! В новия сайт са прехвърлени всички стоки, клиенти и поръчки. Адреса е същия: https://smoking-maniac.com Ако не влизате в новия сайт а в стария - изтрийте кеша на браузъра.

Всички стари запомнени линкове няма да работят! В този сайт поръчки повече не могат да се правят.

Съдържание на магазина

Мод Koopor-mini 80W

РазпечатайEmail
Мод с температурен контрол модел KP80 V.2 TC на Koopor (SmokTech). Изходна мощност 80W. Специална цена до изчерпване на количеството!!
Мод Koopor-mini  80W
Премести курсура върху снимката
Цена: 50,00 лв
Базова цена с ДДС: 80,00 лв
Цена без ДДС: 66,67 лв
Отстъпка: 30,00 лв
Сума на ДДС: 13,33 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Специална цена до изчерпване на количеството!! Възможни са козметични дефекти по повърхността - модовете твърде много са стояли и премествани от склад в склад.

 

*** Моделът е стар, но работи надежно и може да се ползва за бюджетно устройство или за резервен мод.

 

Мод на Koopor - дъщерна фирма на SmokTech (да не се бърка със Smok) известен като Koopor mini. Мода има температурен контрол който се държи добре на стоман, титан и никел. Може да се превключва от никел на титан или стомана както и да се регулира TCR коефициента за да може да работи и с по различни от никела материали. Вградени са всички възможни защити от късо, високи и ниски съпротивления и задържане повече от 12 сек. на пусковия бутон. Това е втора версия на мода.

 

Кутията е изработена от цинкова сплав която му осигурява по голяма здравина от алуминия. Конектора тип 510 е изработен от неръждаема стомана, като централния пин е месингов с автоматично регулиране с пружина. Кутията има капак на магнити което прави смяната на батерията много лесна. При загряване на електрониката сработва защита: "Too Hot". Премахнати са отворите по кутията от предния модел заради новата електроника

 

koopor mini Dual Driver Systemkoopor mini HFDMR

 

 При регулиране на температурата се използва система която чете съпротивлението на изпарителя през 250 us - 4000 пъти в секундата. Благодарение на това и на мощния процесор - NUC029TAN - 50 МHz може да регулира прецизно изходната мощност. Има настройка на температурния контрол (ТС) : normal, soft, hard при което се пуска различна мощност в изхода. Има настройка на началното съпротивление на изпарителя -+ 50 mOm което рефлектира върху това кога да ви пита изпарителя нов ли е или позвате стария.

 

Мода се включва и изключва стандартно с 5 кратно натискане а с комбинации от пусковия бутон и бутоните + и - се превключват най важните режими. Мода може да заключва бутоните за управление, както и да се изключи тотално от менюто. Преминаването от градуси Целии в градуси по Фаренхайт става при регулиране на температурата - когато отидем в нейния край преминаваме в другата мерна единица.

 

С трикратно натискане на пусковия бутон се влиза в меню в което можем да настройваме различни неща...

 

Мода има USB конектор, той е за зареждане и за упгрейт на фирмуера. Това става по малко по особен начин за което ще има специална статия в блога

 

 Технически данни:

Изходна мощност: 1-80W

Изходно напрежение: 0,8 - 9V

Изходен ток: над 13А

Регулиране на температурата: 200-600 г / F

Съпротивление на изпарителя ТС: 0,06 - 2 Ома

Съпротивление на изпарителя VW: 0,1 - 3 Ома 

Регулиране на началното съпротивление: +- 50 милиOма

Регулиране времето за светене на дисплея: 5 - 240 сек.

Мощностти при различните режими ТС:  Normal 6-50W, Soft 6-40W, Hard 6-60W

Ток при стендбай: < 300 uA

Ток при изключено състояние: < 20 uA

Батерия: 18650

Зареждане USB: 0,7A - 1A

Ток от батерията: max 30A

 

     ***  Комплектация: Мод, инструкция за експлоатация, инструкция за батериите

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense