1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Сайта е преместен! Има нов сайт.

Сайта е преместен! В новия сайт са прехвърлени всички стоки, клиенти и поръчки. Адреса е същия: https://smoking-maniac.com Ако не влизате в новия сайт а в стария - изтрийте кеша на браузъра.

Всички стари запомнени линкове няма да работят! В този сайт поръчки повече не могат да се правят.

Съдържание на магазина

Скуонк мод Pulse 80W

РазпечатайEmail
Оригинален мод на VandyVape - PulseBF 80W. Скуонк мод с термоконтрол и изходна мощност от 80W.
Скуонк мод Pulse 80W
Премести курсура върху снимката
Цена: 125,00 лв
Базова цена с ДДС: 125,00 лв
Цена без ДДС: 104,17 лв
Сума на ДДС: 20,83 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Мода на VandyVape PulseBF 80W, се появи след дълго чакане съпътствано със скандали свързани с първоначалното намерение на производителите да ползват електронниката на VooPoo. След вдугане на цената и забавяне VandyVape и дизайнера Tony B решиха да сложат в мода собствена електроника на VandyVape. Решение което се оказа много добро. Добрият дизайн и стабилната електроника правят впечатление.

 

Мода има всички режими на работа: Bypass, TC - Ni / Ti / SS, VW, VV, както и boost (преподгрев) в режим "мощност" с параметри в % и време за подгрева. Менюто е много удобно а дисплея е с едри символи и се вижда добре. Интересно решение е в менюто да може да се спират от показване и функциониране режимите които потребителя счита, че в момента не са му нужни.

 

За скуонк режима също е помислено доста - в менюто има функция която позволява след направа на нов нагревател без сваляне от мода на изпарителя да предизвикаме ново четене на съпротивлението. Свалянето на изпарителя при скуонк мод заради подаването на течност през пин-а е свързано с почти сигурно омазване на конектора.

 

1-1P322115020363Мода е с една батерия 20700 или 18650 - кото в комплекта има удобен гумен преходник. Изходната мощност е 5 - 80W. Работното съпротивление е 0,05 - 3 Ома. Конектора е направен много добре, захванат с два винта кък корпуса. В него има 3 О ринга за предотвратяването на протичане във всички посоки.

 

 

Капаците са сменяеми, като съществуват 6 разновидности по цветове. Закрепването им към кутията е с магнити. По късно ще има и такива капаци в магазина. Шишенцето за течност е от много мек силикон и е с обем от 8 мл. Конструкцията на мода е много здрава и устойчива на въздействия - направена е от ABS.

 

 

Технически данни:

Изходна мощност: 5 - 80W

Работно съпротивление: 0.05 - 3 ом (VW) 0,05 - 1,5 ом (ТС)

Скуонк: ДА

Шише за течност: 8 мл.

Батерия: 1 х 20700 / 18650

Режими: TC (SS, Ni200, Ti), VW, VV, Bypass, Boost

Работна температура ТС: 200-600 F / 100-315 C

Размери: 82/56/27 мм

Защити:  Прегряване, отворен/накъсо конектор, претоварване по ток, обратно включване на батерията, разреждане/презареждане на батерията.

Зареждане: microUSB - 1А

Консумация в standby: < 30 uA

 

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense