1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Мод Sinuous P80

РазпечатайEmail
Оригинален мод на Wismec - Sinuous P80. Мощност 80W и една батерия 18650
Мод  Sinuous P80
Премести курсура върху снимката
Цена: 85,00 лв
Базова цена с ДДС: 85,00 лв
Цена без ДДС: 70,83 лв
Сума на ДДС: 14,17 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Мода на Wismec Sinuous P80 е много компактен мод с изходна мощност 80W (по описание) Работи е една батерия 18650. Могат да се монтират на него без да стърчат до 25 мм. изпарители. За разлика от много други модове на същия производител тук конектора не набит (което е лошо решение) а е част от рамката. Изключително лек - 78 гр. Мода работи в режими: Ni, Ti, SS в температурен контрол и Bypass, VW в режим мощност. Има също така и ръчен TCR - 3 режима.

 

Дисплея се вижда под полупрозрачния плексиглас, което намаля видимостта, но за сметка на това така е защитен от удари и заливане с течност. В мода може да се ползва къстъм фирмуера Arcric Fox, много удачно и добро руско решение. Този фирмуер се упдейтва постоянно за разлика от оригиналните упдейти - тях можете да намерите в сайта на производителя - WICMEC.  За тези които обичат новите неща и предизвикателствата - сайта на ArcticFox.

 

Мода работи устойчиво макар, че при тестовете не даде пълната си мощност от 80W - 66W бе измерено. Не беше замервано при всички съпротивления на изпарителя, така, че може да има и товар при който да излизат 80W. Явно намалянето на обема е дало отражение върху електрониката, защото принципно Wismec си дават мощността която е написана. Това разбира се не намалява работоспособността и качествата на мода.

 

Централния пин на конектора е "плаващ" и има здрава пружина за натиск. Като цяло конструкцията е добре направена и мода е ремонтопригоден. Мода има настройка за преподгрева на нагревателите която се настройва от менюто. Зареждането е което означава, че батерията много бързо ще се зарежда.

 

Отстрани на мода има два прореза които светят в 3 различни цвята според нашето желание, те светват при натискане на "Старт" бутона. Могат и да се изключат.

 

Влизането в менюто за настройка е със стандартно 3-кратно натискане на пусковия бутон. 5-кратно натискане въвежда и извежда мода от "спящо" състояние. С  "Старт" + "-" вкл./изкл. стелт мода а със "Старт" + "+" влизаме в меню за настройка на светодиодите, времето за загасянето на индикацията, подгрева.  

 

Технически данни: 

Изходна мощност: 80W

Режими: Temp. Ni, Temp Ti, Tem SS, VW, Bypass, TCR1, TCR2, TCR3

Работна температура в ТК: 100-315 гр. Целзий

Съпротивление на изпарителя: 0,05 - 1,5 ома при TC, 0,1 - 3,5 ома VW, Bypass

Макс размер на изпарителя: 25 мм.

Изходно напрежение: 0,5 - 8V

Ток за зареждане: 2А

Тегло: 78 гр. 

 

           Комплектация: Мод, микроUSB кабел за зареждане, инструкция за експлоатация (без български)

 

 

   

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense