1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Външен скуонк резервоар - черен

РазпечатайEmail
Външен скуонк резервоар 7 мл. монтира се между мода и скуонк изпарителя. 24 мм диаметър - стомана, черен.
Външен скуонк резервоар - черен
Премести курсура върху снимката
Цена: 45,00 лв
Базова цена с ДДС: 45,00 лв
Цена без ДДС: 37,50 лв
Сума на ДДС: 7,50 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Една възможност за тези които искат или имат скуонк изпарител, но нямат или не искат скуонк мод. Външния резервоар се завива на мода а в него се завива изпарителя. Подаването на течност нагоре към скуонк изпарителя става с натискането на силиконовия цилиндър през изреза.

 

Диаметъра на скуонк резервоара е 24 мм, но на него се завиват и 22 мм. изпарители. Обема е 7 мл. В комплектацията има още един силиконов "мех" със синьо зелен цвят. 

 

Важно е да се отбележи, че за да работи външния скуонк резервоар изпарителя трябва добре да легне върху О ринговете в горната част на скуонк резервоара. Ако има и минимален процеп не може да се създаде налягане вътре и течност не се качва. За целта в комплектацията ще бъде добавен още един 1 ринг който е малко по плътен. Същия ефект възниква и при много дълга резба на изпарителя - трябва да се отбележи, че тук няма регулируем централен пин който да компенсира разликите в дължината на резбата.

 

Качеството на изработката е много добро, има доста елементи което води и до високата му цена. Вижте клипа за повече информация. С резервоара има и пластмасова капачка, която се навива отгоре и го затваря когато свалим изпарителя.

 

Технически данни:

Височина: 36,7 мм (без резбата 510)

Долен диаметър: 24,6 мм

Горен диаметър: 24,6 мм

Материал: неръждаема стомана

Обем: 7,1 мл.

 

     Комплектация: Резервоар, силиконов "мех" - 2 бр. полупрозрачен и синьо-зелен, О ринги - 2 комплекта. Мека торбичка.  Дпопълнителен О ринг за изпарители с по дълга резба!

 

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense