1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Сайта е преместен! Има нов сайт.

Сайта е преместен! В новия сайт са прехвърлени всички стоки, клиенти и поръчки. Адреса е същия: https://smoking-maniac.com Ако не влизате в новия сайт а в стария - изтрийте кеша на браузъра.

Всички стари запомнени линкове няма да работят! В този сайт поръчки повече не могат да се правят.

Съдържание на магазина

Мод Vandy Vape SWELL

РазпечатайEmail
Оригинален мод на Vandy Vape - SWELL 188W. Две батерии 18650, водоустойчив, контрол и упгрейт през bluetooth. Цвят: obsidian black.
Мод Vandy Vape SWELL
Премести курсура върху снимката
Цена: 130,00 лв
Базова цена с ДДС: 130,00 лв
Цена без ДДС: 108,33 лв
Сума на ДДС: 21,67 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Мода на Vandy Vape - SWELL е създаден с участието на Tony B Project, който е дизайнера на последните модове на фирмата. Мода е много лек - 106 гр. но много здрав и надежден. Много рядко може да се види мод на който платката е защитена от вода, протичане от изпарителя - защита IP67.  Корпуса е цял, което гарантира устойчивост и здравина. Страничните панели се махат и двата като може да се подменят с други цветове. Панелите за захващат с неодимови магнити и прикрепянето е много стабилно.

 

При тестовете мода показа стабилно и вярно поддържане на изходната мощност, както и много вярно измерване на съпротивлението на изпарителя. Тестовите можете да видите в ревюто под продукта.

 

Мода работи с две батерии 18650 ( не са в комплектацията) и дава максимална изходна мощност от 188W. Ползваните изпарители могат да бъдат със съпротивление 0,005 - 3 Ома. На мода могат да се монтират без проблем изпарители до 26 мм.  Конектора е стабилен с плаващ пин. Има възможност за достъп до конектора - горната планка на която е закрепен е демонтируема, но това е единственния възможен достъп, всичко друго е капсуловано.

 

Displeq e 0,96" TFT OLED цветен, менутата са интуитивни и лесни, екрана се вижда добре и може да се избира цветовата гама на менютата. Има възможности за ръчен TCR, криви, промяна на съпротивление, както и повторно измерване на изпарителя. 

 

Основните манипулации са: F + (-) заключване на мода, (-) + (+) - влизане в менютата за настройка,  (-) + (+) + F изключване на екрана, (-) + (+) 2 пъти повторно измерване на съпротивлението на изпарителя, изключване на мода 5 х F, 3 х F - промяна на режима на работа - V/W/TC/BP/, 4 х F -режими на работа S/H/DL/MTL/APP.

 

Мода има възможност за закачане към телефон ( Android / Iphone) и през bluetooth може да се контролира и настройва. Има функция за намиране на изгубен мод, както и при отдалечаване от телефона за време което вие определяте (вижте ревюто). Мода не може да се упдейтва през USB интерфейса той е замо за зареждане с 1,8А, упдейта става през телефона.

 

Технически характеристики:

Изходна мощност: 5-188W

Входно напрежение: 6,4 - 8,4V

Изходно напрежение: 0,5 - 7,5V

Поддържано съпротивление: 0,005 - 3 Ома

Защити: късо в изхода, претоварване, прегряване, 10 сек. изкл. при натиснат бутон, защити на батерията

Материал: пластмаса G10

Зареждане: 1,8А

Контрол и управление през bluetooth: ДА

Упдейт на фирмуера bluetooth: ДА

Защита: IP67

Тегло: 106 гр.

Размери: 26 / 82 / 55 мм.

 

 

 

 

Управление, контрол и упдейт през bluetooth

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense