1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Сайта е преместен! Има нов сайт.

Сайта е преместен! В новия сайт са прехвърлени всички стоки, клиенти и поръчки. Адреса е същия: https://smoking-maniac.com Ако не влизате в новия сайт а в стария - изтрийте кеша на браузъра.

Всички стари запомнени линкове няма да работят! В този сайт поръчки повече не могат да се правят.

Съдържание на магазина

Под система VooPoo Vinci

РазпечатайEmail
Мод Под система на VooPoo Vinci. 1500 мАч. батерия и 5,5 мл. обем на резервоара. 5 - 40W изходна мощност. Работи с готови нагреватели.
Под система VooPoo Vinci
Премести курсура върху снимката
Цена: 70,00 лв
Базова цена с ДДС: 70,00 лв
Цена без ДДС: 58,33 лв
Сума на ДДС: 11,67 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

VooPoo се намесиха в пазара на под системи с интересно устройство Vinci. Това е мод под, с други думи под система с възможностите на мод: регулиране на изходната мощност, бутони за управление, цветен дисплей за състоянието на устройството и т.н.

 

Регулирането на мощността от 5 до 40W дава възможност всеки индивидуално да настрои изпаряването по свой вкус, индикацията на батерията е полезна за информация, вижда се броя на дръпките, статистина за тях по време. Виждате съпротивлението на изпарителя и всички неща които предлага един бокс мод. Активацията на устройството може да бъде с бутон или със самата дръпка, възможен е режим в който и двете възможностти работят.

 

Регулирането на въздуха е опростено - две са възможностите: малко или много въздух, това става с слагане на кертриджа на 180 гр. - просто, но много ефективно и надежно. Кертриджа е здраво направен и е с обем от 5,5 мл, което го слага в гласа на големите изпарители.

 

Много са също и вариантите за готовите нагреватели - в комплекта има 2 различни 0,3 и 0,8 ома, налични са още 3 вида нагреватели с които може да работи - PnP M1 (меш) 0,45 Ом, PnP M2 (единичен меш) 0,6 Ома и PnP C1 (керамичен нагревател), но могат да се слагат и нагреватели от VooPoo Drag mini.  Там има още няколко варианта 0,6 ома, 1,2 Ома МТЛ нагревател и още други. Трябва да се отбелиежи, че поради работното напрежение на VooPoo Vinci 3,2 - 4,2V при работа с нагревател примерно 1,2 Ома мощността може да се кажи само до 15W, не е необходимо повече за този нагревател, но трябва да се знае. 

 

В режим ДЛ мощността може да се качи до 40W с нискоомните нагреватели от 0,3 / 0,8 ома. трябва да се обърне кертриджа за повече въздух в тази ситуация. 

 

Зареждането е през USB, като тока на заряд е 1А - за 1,5 часа батерията се зарежда. Мод/под-а има всички защити които са присъщи на съвременен мод, защита по ток и късо в изхода, защито от разреждане и презареждане на батерията и т.н. Устройството е реализирано с чипа на VooPoo - Gene.Ai

 

Технически данни:

Мощност: 5-40W

Капацитет: 5,5 мл.

Материал: цинкова сплав

Материал на кертриджа: PCTG

Изходно напрежение: 3,2 - 4,2V

Съпротивление на изпарителя: 0,1 - 3 Ома

Батерия: вградена 1500 мАч.

Размери: 104 х 25,3 х 25,3 мм.

Зареждане: USB 1A

Нагреватели:  В комплекта са: Pnp VM1 и PnP R1, още работи и със PnP M1 (меш) 0,45 Ом, PnP M2 (единичен меш) 0,6 Ома и PnP C1 (керамичен нагревател) а може да работи с нагревателите на VooPoo Drag mini .

 

 

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense