1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Мод WildWolf 235 - HCigar

РазпечатайEmail
Мод на HCigar - WildWolf 235. Изходна мощност от 235W, пасват изпарители 30 мм. 2х18650 батерии.
Мод WildWolf 235 - HCigar
Премести курсура върху снимката
Цена: 120,00 лв
Базова цена с ДДС: 120,00 лв
Цена без ДДС: 100,00 лв
Сума на ДДС: 20,00 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Оригиналния мод на HCigar - WildWolf 235 вече не е с електроника на Evolv - DNA а с тяхна собственна. Както почти всички модове които не са с електрониката DNA - изходната мощност реално измерено не се отдава докрай. За сметка на това имаме реализация на чудесно направен конектор - не набит в корпуса а истински и възможност за монтиране на изпарители до 30 мм. Последното е чудесна възможност да се ползват все по нарастващите диаметри на изпарителите.

 

Мода има всички възможни защити: обратно свързване на батериите, пре разряд и заряд, късо в изхода, ниско или високо съпротивление, прекалено висок ток, прегряване на електрониката, небалансирани/ нееднакви батерии, задържане на пусковия бутон повече от 10 сек. Дисплея се самоизключва след 30 секунди.

 

Мода има 1,3" цветен дисплей с добра разрешаваща способност от 240х240 точки на инч. Няма менюта а всичко се вижда на дисплея - за целта има 3 управляващи бутона. Зареждането е с ток от 1,6А с което бързо ще заредите батериите на място в мода. Настройката на всичко е много лесно - ползва се средния бутон за избор на това което ще променяте и с "+" и "-" променяте стойността.

 

Корпуса е от цинкова сплав, като без рамките в двата края всичко е покрито с "гумирана" повърхност - удобен за пипане. Батериите се сменят с капак отдолу - препоръчително е да не се сменят батериите в момент на включен USB кабел и зареждане.

 

sdf

В комплекта има и оригинален черен силиконов калъф. Има интересна възможност за редакция на кривата на TCR в температурен режим а в VW режим може да се избират няколко варианта: Normal, Soft, Powerfull и също ръчно регулирани криви на промяна на мощността.

 

 

 

В комплектацията има също и декоративна гривна когато ползвате 24/25 мм изпарители. 

 

Технически данни:

Височина: 85 мм

Ширина: 45 мм

Дебелина: 30 мм

Мощност: 5 - 235W

Изходно напрежение: 0,2 - 8V

Изходен ток: до 36А

Съпротивление на изпарителя: ТК - 0,05 - 1 ом  VW - 0,1 - 3 ом

Зареждане: 1 - 1,6А

Батерии: 2х18650

Консумация в режим готовност: 80 мА

Консумация в "спящ" режим: 40 uA

КПД преубразувател: 93%

 

 

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense