1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Механичен мод Broadside 25мм

РазпечатайEmail
Механичен мод BroadSide / VapeZ Cloud - 25 мм. Масивен - изцяло от месинг.
Механичен мод Broadside 25мм
Премести курсура върху снимката
Цена: 40,00 лв
Базова цена с ДДС: 40,00 лв
Цена без ДДС: 33,33 лв
Сума на ДДС: 6,67 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Клонинга на BroadSide от VapeZ Cloud е масивно изпълнен изцяло от месинг мод с диаметър 25 мм. Иновативен спусък (пусков бутон) с особенна конструкция. Дебелината на стената  е 2 мм с вътрешната изолация 3,5 мм.

 

Цялата конструкция е много здрава и има всички регулировки които са нужни на един механичен мод - регулиране на пин-а на батерията отдолу (който същевременно е и контакт от пусковия бутон) и регилиране на централния пин. Всички контакти са посребрени за по малки загуби.

 

Пусковия бутон е най интересен - контакта се осъществява при натиск чрез разширяване/разместване на три парчета държани свити от О-ринг. Много просто и ефективно решение с голяма контактна повърхност. Елемента който най много страда в тази ситуация е стандартен О-ринг, който е в комплекта резерни части. О-ринга може да се смени със стандартен гумен (оригинала е силиконов) което ще направи натиска по бутона да трябва да е по силен

 

Интересно и незабележимо са реализирани и отворите за излизане на газовете при евентуален дефект на батерията. на пусковия бутон има малки изрези а в крепежа на долния фланец има отвори по периферията.

 

Технически данни:

Дължина: 94 мм

Диаметър: 25 мм

Тегло: 163 гр.

Материал: Месинг

 

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense