1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Joyetech Exceed Edge червен

РазпечатайEmail
Pod система Joyetech Exceed Edge червен цвят. Комплект за изпаряване с 2 мл. обем и сменяеми нагреватели.
Joyetech Exceed Edge червен
Премести курсура върху снимката
Цена: 50,00 лв
Базова цена с ДДС: 50,00 лв
Цена без ДДС: 41,67 лв
Сума на ДДС: 8,33 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Оригиналния комплект на Joyetech - Exceed Edge е така наречената Pod ситема при която батерийното устройство и изпарителя са комплект и това е направено много малко и компактно. Pod системите се характерисират с вградени LiPo батерии с малък капацитет. Joyetech Exceed Edge е една от pod системите с най големите батерии - 650 мАч.

 

Exceed Edge е предназначена за МТЛ изпаряване и е разчетена за не интензивно използване, при което батерията да издържи един ден. Тя може да бъде зареждана по време на изпаряването което дава възможност за дозареждане през деня.

 

Няма никакво регулиране на мощност или каквото и да било - само стартов бутон който е с гумирано покритие и е голям и удобен. От потребителя и иска само да е заредена батерията и да има течност в резервоара. Тук е препоръчително да се ползват течности с високо никотиново съдържание - 12, 16 мг. защото усещането при този малък изпарител е слабо иначе. 

 

Резервоара се зарежда лесно като се издърпа резервоара, махне се гумената капачка в долния му край и през отвора се зареди. Отвора е малък и е добре да се изполват шишенца с тънък дропер или спринцовка. При нов нагревател може да капнете няколко капки върху нагревателната глава за да може по бързо да се напои преди първата дръпка. Другия вариант е да я оставите за 5 минути.

 

Зареждането при тестовете беше с 600 мАч  вероятно ако е съвсем разредена батерията да качи и до 1А. Тока с напредване на зареждането пада до 0 мАч. Има индикация до куплунга за USB, при натискане на стартовия бутон светва и изгасва плавно а при пускане на бутона светио с инадикации за заредеността на батерията:  60-100% свети постоянно, 30-59% мига бавно, 10-29% мига бързо, 0-9% мига много бързо.

 

Дизайна е ергономичен и чудесно пасва в ръката. Произвежда се в 5 различни цвята: сив/сребрист, оранжев, червен, дъга, черен. Изпарителната глава е със съпротивление 1,2 Ома, отворите за въздух са като на изпарител с 1,2 - 1,3 мм отвор за въздуха.

 

 

Технически данни:

Обем: 2 мл.

Батерия: 650 мАч LiPo тип 13450

Изходна мощност (максимална): 25W

Размери: 25,5 х 110 х 20 мм

Тегло: 74 гр.

Изпарителна глава: тип EX 1,2 Ома МТЛ

 

         Комплектация: 1x Joyetech Exceed Edge, 2x EX 1.2ohm MTL изпарителна глава, 1x QC USB кабел, 1x Упътване, 1x Гаранционна карта, 1x Карта с предупреждения

 

 

 

 

  

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense