1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Мод Mod101 - EHPRO

РазпечатайEmail
Оригинален мод на EHPRO - Mod101. 50W изходна мощност и режими VW, Ni, SS, Ti. 22 мм диаметър, батерия 18650 / 18350.
Мод  Mod101 - EHPRO
Премести курсура върху снимката
Цена: 75,00 лв
Базова цена с ДДС: 75,00 лв
Цена без ДДС: 62,50 лв
Сума на ДДС: 12,50 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Ренесанса на тръбните модове започна от 2017 г. с някои модели сред които в средния ценови клас изпъква Mod 101 на EHPRO. Работи във всички режими на температурен контрол, с една единственна забележка - няма ръчен TCR. На тестовете се представи добре като вади настроената мощност реално.

 

22 мм диаметър, изцяло направен от неръждаема стомана. Малък дисплей и един единствен бутон за управление. Ако не са многото нови режими, можем да се излъжем, че това е мод от преди 5-6 години. Разглобяем на три части за да може да се ползват както батерии 18650 така и малките 18350.

 

Централен пин с пружина и опростено притискане на батерията към контакните пластини. Регулирането става ръчно, както на механичните модове с развъртане на механизъм в долната капачка. Изглежда старомодно, но всъщност това е доста добър начин да притиснем батерията по добре отколкото би направила автоматично това пружина. Не случайно всички механични модове са реализирани по този начин. Това намалява и габарита малко подари липса на пружинен механизъм.

 

Влизането в менюто става с трикратно натискане на бутона а петкратното натискане включва и изключва мода. Влизането в подменютата става автоматично когато застанем на надписа и не натискаме бутона за няколко секунди. Промяната на параметри като мощност, температура и др. става пак с бутона натискайки го последователно или задържайки го за бърза промяна. Промяната на посоката намаляне/уселичаване става с двукратно бързо натискане на бутона - тогава активната стрела за посоката се сменя.   

 

Технически данни:

Мощност: 5 - 50W

Напрежение: 0,5 - 8V

Съпротивление на изпарителя: 0,1 - 3 ома

Дисплей: 049" OLED

Батерии: 18650/ 18350

Режими:VW, Ni, Ti, SS, Bypass

Защити: Късо в изхода, обратна полярност на батерията, прегряване.

Височина: 112 мм

Диаметър 22 мм

Тегло:110 гр.

Разреждане на батерията: до 3.2V

 

 

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense