1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Сайта е преместен! Има нов сайт.

Сайта е преместен! В новия сайт са прехвърлени всички стоки, клиенти и поръчки. Адреса е същия: https://smoking-maniac.com Ако не влизате в новия сайт а в стария - изтрийте кеша на браузъра.

Всички стари запомнени линкове няма да работят! В този сайт поръчки повече не могат да се правят.

Съдържание на магазина

Мод Presa40W - Wismec

РазпечатайEmail
Мод на Wismec - Presa40W - 40W реална изходна мощност
Мод Presa40W - Wismec
Премести курсура върху снимката
Цена: 85,00 лв
Базова цена с ДДС: 85,00 лв
Цена без ДДС: 70,83 лв
Сума на ДДС: 14,17 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Интересния дизайн на Преса40 крие в себе си добре изпълнена електроника - тестовете показаха, че мощността на дисплея отговаря на реалната мощност в изхода. Елегантното решение на дългия пусковия бутон по целия овал на мода е удобен за натискане и придава стил. Малките бутони отстрани не пречат и трудно се задействат случайно. Захранването е решено с вградена батерия с капацитет 2600 мАч. , като зареждането става чрез микро USB куплунга отстрани.

 

Централния пин е масивен месингов с автоматична регулация с пружина - пружината е доста твърда, което ще прави контакта с изпарителя сигурен.  Интересно механично решение има за заключването на пусковия бутон с плъзгач в горната част на мода. Страничните бутони за регулация пък може да се заключат чрез натискане и задържане на двата едновременно. С трикратно натискане на пусковия бутон се превключва режима от ватове във волтове.

 

Отключването и включването на мода е стандартно - 5 кратно натискане на пусковия бутон. Индикацията на дисплея може да се обръща. Има защита от късо в изхода, от прегряване на електрониката, защита от продължително натискане на пусковия бутон ( > 10 сек.) - като за всичко това има и индикация, индикация за ниско съпротивление на изпарителя ( < 0,2 Ом).

 

 При разреждане на батерията по ниско от 3,3V  мода се заключва. Отключването става с подаване на зареждане през USB конектора. При спадане на заряда на батерията до 10% започва да мига индикатора на батерията. Интересно е реализирано и меренето на съпротивлението на изпарителя - по време на работа и когато бутона не е задействан съпротивлението се мери динамично и постоянно. Измерването спира когато мода угаси дисплея си - тоест изпадне в готовност.

 

 *** На последните снимки е показан мода с различни изпарители само с илюстративна цел! 

 

Технически параметри:

Изходна мощност: 5 - 40W

Изходно напрежение: 2 - 10V

Съпротивление на изпарителя: 0,2 - 5 Ома

Капацитет на батерията: 2500 мАч (вградена)

Зареждане: micro USB с ток 1A

Време за зареждане: 3 -3,5 часа

Дисплей: OLED

Дебелина: 24мм

Ширина: 34 мм

Височина: 81 мм

Тегло: 146 гр.

 

Комплектация: Мод - 1бр. кабел за зареждане USB - microUSB, преходник за 510 конектора към конектор тип Его.

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense