1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Готов нагревател - Alien 3х0,40

РазпечатайEmail
Готов нагревател Alien coil. Тройно ядро с обвивка. Кантал и нихром.
Готов нагревател - Alien 3х0,40
Премести курсура върху снимката
Цена: 3,80 лв
Базова цена с ДДС: 3,80 лв
Цена без ДДС: 3,17 лв
Сума на ДДС: 0,63 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Ръчно правени готови нагреватели за RBA, RDA изпарители. Вътрешно Ф  3 мм.  Три ядра от Кантал 0,4 мм с обвивка от Нихром 0,13 мм. Умишлено са избрани материали с високо съпротивление заради получаващото се сумарно ниско съпротивление на нагревателя, особенно при използването на двойни нагреватели.

 

Разликите между ръчно направения нагревател с материали от Англия и машинно направените такива от Китай са доста същественни. Цените на тези от Китай дори и на големи фирми естественно са по ниски. При експлоатация обаче разликите се виждат веднага: ръчно правените нямат толкова "хотспотове" и издържат на многократно прогаряне за почистване. Китайските при първото обгаряне трябва да се отстранят много "горещи точки" и след 2-3 прогаряния трябва да се изхвърлят защото са се амортизирали.

 

Цената е за 1 бр. нагревател!

 

Технически данни:

Вътрешен диаметър: 3 мм

Ядра: 3 бр.

Проводник за ядрото: Кантал 0,4 мм

Обвивка: Нихром 0,13 мм

Съпротивление: 0,25 Ом  (средно)

Материали: Crasy Wire - UK

 

   **** Съпротивлението което е измерено с мост е за необгорен нагревател - при обгарянето съпротивлението ще се промени към по висока стойност!!! Също така измерването е със изводите така както ги виждате на снимките. Тук съпротивлението е дадено за ориентация на както ще бъде подложен мода ви при прогарянето. Някои стари модове може да не тръгнат при това съпротивление - ще се задейства защитата им. В този случай ако сте сигурни, че мода ви ще издържи натиснете няколко пъти за кратко бутона - има възможност нагревателя по малко да се обгори и да вдигне съпротивлението си. Тази манипулация обаче крие риск който е за ваша сметка! 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense