1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Готов нагревател - Alien 3х0,3 +0,1 SS

РазпечатайEmail
Готов нагревател Alien coil. Тройно ядро с обвивка. Материал - SS316L
Готов нагревател - Alien 3х0,3 +0,1 SS
Премести курсура върху снимката
Цена: 1,00 лв
Базова цена с ДДС: 1,00 лв
Цена без ДДС: 0,83 лв
Сума на ДДС: 0,17 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Готови нагреватели за RBA, RDA изпарители. Вътрешно Ф  3 мм.  Три ядра от SS316 0,30 мм с обвивка от SS316 0,1 мм. Подходящо след старателно прогаряне за температурен контрол. Няма гаранция, че със сигурност температурния контрол ще сработи с този нагревател, но има възможност!

 

Предимствата специално на този нагревател е че е максимално малък за типа си. Бързо се нагрява заради малките диаметри на проводниците. Обгарянето е задължително за правилната му работа!

 

Производителя е китайски, макар и известен. Ако търсите нещо наистина качествено, потърсете ръчно правените нагреватели с английски материали в сайта, но цената е доста по висока!

 

Цената е за 1 бр. нагревател!

 

Технически данни:

Вътрешен диаметър: 3 мм

Ядра: 3 бр. SS316L

Проводник за ядрото: SS316L 0,30 мм

Обвивка: SS316L 0,1 мм

Съпротивление: 0,25 Ом  (средно) 0,2 - 03 ома

Дължина: 5,7 мм

 

 

   **** Съпротивлението което е измерено с мост е за необгорен нагревател - при обгарянето съпротивлението ще се промени към по висока стойност!!! Също така измерването е със изводите така както ги виждате на снимките. Тук съпротивлението е дадено за ориентация на както ще бъде подложен мода ви при прогарянето. Някои стари модове може да не тръгнат при това съпротивление - ще се задейства защитата им. В този случай ако сте сигурни, че мода ви ще издържи натиснете няколко пъти за кратко бутона - има възможност нагревателя по малко да се обгори и да вдигне съпротивлението си. Тази манипулация обаче крие риск който е за ваша сметка! 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense