1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Сайта е преместен! Има нов сайт.

Сайта е преместен! В новия сайт са прехвърлени всички стоки, клиенти и поръчки. Адреса е същия: https://smoking-maniac.com Ако не влизате в новия сайт а в стария - изтрийте кеша на браузъра.

Всички стари запомнени линкове няма да работят! В този сайт поръчки повече не могат да се правят.

Съдържание на магазина

Изпарител Кайфун Лайт V2 прозрачен

РазпечатайEmail
Изпарител Кайфун Лайт V2 - висококачествен обслужваем изпарител с обем 5 мл. изцяло прозрачен. Съставен е от два елемента налични в магазина които можете да закупите поотделно.
Изпарител Кайфун Лайт V2 прозрачен
Премести курсура върху снимката
Цена: 29,00 лв
Базова цена с ДДС: 29,00 лв
Цена без ДДС: 24,17 лв
Сума на ДДС: 4,83 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Това е изпарител направен от два елемента налични в магазина: База за Кайфун Лайт V2 и изцяло прозрачния кит за изпарителя Кайфун, като към него може да вземете и дриптип какъвто пожелаете. Това е една евтина, но добре работеща конфигурация която е тествана на мощност до 20W и работи без проблеми.

 

Много олекотен и евтина комбинация на база от Кайфун Лайт V2 и прозрачния кит за Кайфун. Това е изпарител със система за "принудително" обмокряне на фитила гарантиращо винаги добър удар и много пара. Производителя даже препоръчва при неговата употреба да се намали количеството никотин което ползваме заради силния удар. 

 

Изпарителя има регулация на въздуха - като винта е отдолу на изпарителя. Въздуха влиза през калиблиран отвор отстрани в основата. Пълненето става с развиване на винтче на дъното на изпарителя. Зареждането става като обърнем надолу изпарителя. Това е една олекотена версия при която за сметка на липсата на клапан за пълненето и регулацията на въздуха имаме по ниска цена, по малка дължина и по лек изпарител.

 

Изпарителя събира 5 мл течност (проверено на практика) за сметка на прозрачния танк който незабележимо изпъква настрани. Каналите за течност са нормално широки и нямат нужда от допълнително разширяване. Прозрачната част е направена от полиметилметакрилат - PMMA

 

Повече за работата и функционирането на изпарителя - воден за еднин от най добрите в света за момента можете да намерите в публикацията в блога - Кайфун RBA изпарител . Също можете да посетите канала на Смокинг Маниак в YouTube още по датайлен обзор.

 

Технически параметри:

Тип: Обслужваем изпарител

Материал: Неръждаема стомана неполирана и PMMA

Обем: 5 мл.

Изходен конектор: 510

Диаметър: 22 мм.

Височина: 54,3 мм. без дриптип и конектора 510 

Тегло: 34.7 гр.

Диаметър на отвора за въздуха: 1,45 мм 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense