1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Сайта е преместен! Има нов сайт.

Сайта е преместен! В новия сайт са прехвърлени всички стоки, клиенти и поръчки. Адреса е същия: https://smoking-maniac.com Ако не влизате в новия сайт а в стария - изтрийте кеша на браузъра.

Всички стари запомнени линкове няма да работят! В този сайт поръчки повече не могат да се правят.

Съдържание на магазина

RBA изпарител Кайфун Мини

РазпечатайEmail
Изпарител Кайфун Мини - висококачествен обслужваем стоманен изпарител с обем 1,6 - 4 мл. неполиран
RBA изпарител Кайфун Мини
Премести курсура върху снимката
Цена: 25,00 лв
Базова цена с ДДС: 35,00 лв
Цена без ДДС: 29,17 лв
Отстъпка: 10,00 лв
Сума на ДДС: 5,83 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Копие на оригиналния Кайфун Мини версия V2.1 - пълния комплект . Това е изпарител със система за "принудително" обмокряне на фитила гарантиращо винаги добър удар и много пара. Производителя даже препоръчва при неговата употреба да се намали количеството никотин което ползваме заради силния удар. Това е намалена 14 мм версия на нормалния Кайфун

 

Изпрарителя има регулация на въздуха чрез регулируемо винтче и система за пълнене с клапан, който позволява без да разглобяваме нищо да зареждаме. Зареждането става като обърнем надолу изпарителя. Препоръчва да се ползва шишенце за зареждане, както и металната игла от комплекта за зареждане който можете да намерите в магазина а не конусообразен мек накрайник. В този вариант на изпарителя за да се избегне обичайния ефект на протичане от възвратния клапан за зареждане от който страдат и оригиналните изпарители е усилена пружината - тоест с мекия накрайник и със въздух не можем да преодолеем пружината, нужен е механичен натиск. Във видеоклипа това е обяснено подробно.

 

В комплектацията влизат прозрачна  част - която подменя една от металните такива при желания, както и дълго коминче, което в комплект със всички елементи от външното тяло прави дългата версия на Кайфун Мини която събира 4 мл.

 

Повече за работата и функционирането на изпарителя - Кайфун е воден за еднин от най добрите в света за момента, можете да намерите в публикацията в блога - Кайфун Мини RBA изпарител . Също можете да посетите канала на Смокинг Маниак в YouTube още по датайлен обзор. Ще бъдат коментирани и разликите между оригиналния Кайфун Мини и този модел.

 

Зареждането на изпарителя има особенност за която е втория клип - желателно е да се види!

 

Технически параметри:

Тип: Обслужваем изпарител

Материал: Неръждаема стомана неполирана

Обем: 1,6 - 6 мл   с два метални танка - 1,7 мл,  с пластмасов и метален танк - 2,8 мл, с трите сегмента - 5,9 мл

Изходен конектор: 510

Диаметър: 14 мм.

Височина: 82 мм. (без резбата тип 510) или 108 мм в дългия вариант

Тегло: 51 гр. / 69 гр. - дългата версия

 

Комплектация: Изпарител, мундщук, силикатен фитил, нихром 0,25 мм, отвертки "+" и "-", 3 бр. малки винтчета за нагревателя, 1 бр. винтче за въздуха, 5 Оринга, прозрачно средно тяло, дълго коминче (капачка на изпарителната камера), декоративен пръстен за Его батерия.

 

Всички елементи в изпарителя са изработени от неръждаема стомана с изключение на държача на плюса, който е стоманен с елоксация.

 

Желателно е преди ползването да се измият старателно всички елементи!

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense