1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Сайта е преместен! Има нов сайт.

Сайта е преместен! В новия сайт са прехвърлени всички стоки, клиенти и поръчки. Адреса е същия: https://smoking-maniac.com Ако не влизате в новия сайт а в стария - изтрийте кеша на браузъра.

Всички стари запомнени линкове няма да работят! В този сайт поръчки повече не могат да се правят.

Съдържание на магазина

RBA изпарител Кайфун

РазпечатайEmail
Изпарител Кайфун (копие на Кайфун от СвоеМесто) - висококачествен обслужваем стоманен изпарител с обем 4,5 мл. полиран
RBA изпарител Кайфун
Премести курсура върху снимката
Цена: 55,00 лв
Базова цена с ДДС: 55,00 лв
Цена без ДДС: 45,83 лв
Сума на ДДС: 9,17 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Добро копие на оригиналния Кайфун версия 3.1 като даже запазения знак е на мястото си. Това е изпарител със система за "принудително" обмокряне на фитила гарантиращо винаги добър удар и много пара. Производителя даже препоръчва при неговата употреба да се намали количеството никотин което ползваме заради силния удар. 

 

Изпрарителя има регулация на въздуха чрез регулируемо винтче и система за пълнене с клапан, който позволява без да разглобяваме нищо да зареждаме. Зареждането става като обърнем надолу изпарителя. Силно се препоръчва да не се ползват метални игли или накрайници за зареждане а конусообразен мек накрайник който можете да намерите в магазина.

 

В комплектацията влизат метална средна част - която подменя прозрачната такава при желания и допълнителна горна капачка която служи за слагане на стандартна дрипка по ваше желание.

 

Повече за работата и функционирането на изпарителя - воден за еднин от най добрите в света за момента можете да намерите в публикацията в блога - Кайфун RBA изпарител . Също можете да посетите канала на Смокинг Маниак в YouTube още по датайлен обзор.

 

Технически параметри:

Тип: Обслужваем изпарител

Материал: Неръждаема стомана полирана

Обем: 4,5 мл

Изходен конектор: 510

Диаметър: 22 мм.

Височина: 80 мм. (без резбата тип 510)

 

 Всички изпарители са тествани преди пускането им в магазина, като са подменяни винтчета, оправени са луфтове и е тестван възвратния клапан за зареждането !  За винчетата има тема в форума.

 

Има няколко елемента в изпарителя които НЕ са от неръждаема стомана - това са подменените винтчета (причината е посочена във форума) и държача на плюсовия край на намотката (производителя посочва, че това е направено нарочно за по добър контакт) .

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense