1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Сайта е преместен! Има нов сайт.

Сайта е преместен! В новия сайт са прехвърлени всички стоки, клиенти и поръчки. Адреса е същия: https://smoking-maniac.com Ако не влизате в новия сайт а в стария - изтрийте кеша на браузъра.

Всички стари запомнени линкове няма да работят! В този сайт поръчки повече не могат да се правят.

Съдържание на магазина

Картомайзер СЕ6

РазпечатайEmail
Kартомайзер за eGo - побира около 6 милилитра течност. Съпротивление на нагревателя - 2,8 ома. С дълъг фитил. Този вид картомайзери съвсем успешно заменят познатите досега атомайзери за eGo/eGo-T/eGo-C батерии и предлагат лесно пълнене .
Картомайзер СЕ6
Премести курсура върху снимката
Цена: 10,00 лв
Базова цена с ДДС: 15,00 лв
Цена без ДДС: 12,50 лв
Отстъпка: 5,00 лв
Сума на ДДС: 2,50 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Картомайзер с 6 мл. обем !  Много удобен за хора които не искат да зареждат често. Дори и най закоравелия пушач ще изкара деня без презареждане. При нормално пушене обема стига за 2 до 3 дена. Прозрачен картомайзер в който лесно следите количеството оставаща течност. 

Картомайзерът е с резба за лесно развиване на мунщука при презареждане, без нужда от специални бутилки за течността или спринцовки. Дългия фитил спомага за по добро просмукване на течността дори когато тя свършва. Тук можете да видите как се зарежда.

Нормалното време за работа е почти същото като на атомайзер, единствената съществена разлика е, че е по-трудно да смените вида на течността, тъй като остатъчният вкус от предишната ще се задържи по-дълго заради просмуканата течност във фитила.

 

Съвместим с  eGo/eGo-T/eGo-C - 650, 900, i 1000 mAh батерии и пастру батерии.

 Живот на картомайзера - около 10 000 активации.

 Този продукт е консуматив и не подлежи на гаранционно обслужване ! Допуска се подмяна само при получаване, в случай на дефектен продукт.

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense