1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

RBA изпарител Херон

РазпечатайEmail
RBA изпарителя Херон - клонинг ползва вата която се напоява с течност. Този начин на пълнене практически отстранява течовете характерни за другите изпарители.
RBA изпарител Херон
Премести курсура върху снимката
Цена: 49,00 лв
Базова цена с ДДС: 49,00 лв
Цена без ДДС: 40,83 лв
Сума на ДДС: 8,17 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Клонинга на известния изпарител за оригинала на който има обширна статия в блога е много точно и прецизно препредава всички особенности на оригинала. Изцяло изработен от неръждаема стомана изпарителя използва уникална система за задържане на течността с помощта на полиестерна (сентеpon) или памучна вата.  Пренасянето на течността към нагревателя става с фитил който се допира до ватата. Може да се ползва и микрокоил намотка с памук който по аналогичен начин се допира до ватата.

 

Ватата чрез фитила/памука плавно предава течността към нагревателя.

 

Изпарителя може да се закачи към всички модове на производителя които са с резна М21х1 както и с помощта на приставки които са в комплекта към стандартен мод или хибридно свързване към подходящи за това модове.

 

В комплекта е самия изпарител, преходника за стандартна 510 резба - М20х1, преходник за хибридно свързване, отвертка и два нагревателя. Преходника за хибридно свързване има две резби М20х1 и М21х1.

 

В доланата си част има регулатор на подаването на въздуха с гривна. В основата има 3 отвора през които въздуха се подава под нагревателя. За разлика от пдругите изпарители на GP тук повечето съединения са с О-рингове което по малко травмира фитилите и прави обслужването му лесно. Пасването на всички детайли е прецизно и плътно.

 

  *** Забележка: В последните доставки логото на GP е премахнато заради авторските права.

 

Технически данни: 

 Диаметър: 22 мм.

Дължина: 77,7 мм.

Тегло: 100 гр.

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense