1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

RDA изпарител AQUA

РазпечатайEmail
RBA (обслужваем) изпарител AQUA - клонинг с два нагревателя и четири канала за подаване на течността. Обем 2 - 2,5 мл. Регулация на въздуха.
RDA изпарител AQUA
Премести курсура върху снимката
Цена: 35,00 лв
Базова цена с ДДС: 52,00 лв
Цена без ДДС: 43,33 лв
Отстъпка: 17,00 лв
Сума на ДДС: 8,67 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Този изпарител е направен с цел да се съберат предимствата на Кайфун със силата на двойния нагревател.  Системата на подаване на течност силно напомня на Кайфун с изключение на това, че тук има два нагревателя свързани паралелно.

 

Аква е много интересен изпарител с много решения от системата за регулиране на въздуха до възможността за превръщането му в хибриден изпарител. Като недостатък може единственно да се посочи малкия обем за течност, но за сметка на това е компактен и не голям за възможностите си.  Трябва да се има пред вид, че двата нагревателя са способни да създадат голямо количество пара ако се захранят добре, с други думи този изпарител иска сериозна мощност от батерийния мод.

 

Повече за Аквата можете да прочетете в подробното ревю в блога:   Изпарител AQUA    както и да гледате клипа в канала на Смокинг Маниак в Youtube

 

Технически параметри:

Диаметър: 21 мм.

Дължина: 73 мм - от края на резбата довърха на мундщука. 53 мм. без мундщука

Обем: 2 - 2,5 мл.

Система за хибрид: ДА

Система за регулиране на Въздуха: ДА

 

В комплекта са: изпарител, комплект О-рингове, меш, нагревател, допълнителна дрипка и положителен пин за хибридния режим.

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense