1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

Изпарител Berserker

РазпечатайEmail
MTL RTA изпарител Berserker 2 / 4,5 мл. обем. Много добър вкус и стегната дръпка.
Изпарител Berserker
Премести курсура върху снимката
Цена: 80,00 лв
Базова цена с ДДС: 80,00 лв
Цена без ДДС: 66,67 лв
Сума на ДДС: 13,33 лв
Оценка за продукта: 5/5

Описание

Оригиналния изпарител Berserker от VandyVape вдъхновен от известния руски ревюър Alex - VaperMD е типичен изпарител със стегната дръпка. В комплекта има два танка и две коминчета за 2 мл. обем и 4,5 мл. обем. Малката изпарителна камера особенно в дву милилитровия вариант произвежда изключително вкусна пара. Има регулатор на въздуха който се осъществява с гривна отдолу и отвори: 0,8 мм; 1 мм; 1,2 мм; 1,4 мм; 1,6 мм. Въздушния отвор под нагревателя е 1,5 мм. при измерването.

 

Гривната за въздуха се движи мнго плавно и стегнато и има крайни положения. Зареждането е горно, като в инструкцията не е указано да се затварят отворите за въздух при това действие. Въпреки всичко се усеща напълване на камерата с повече течност ако отдолу не е затворен въздуха - така, че се препоръчва затваряне.

 

Под горната капачка има кух винт през който минава парата - той е с лява резба и служи за затягане и задържане на изпарителната камера / паровод към горната капачка. Неговото присъствие не е задължително, но така можем да отвием базата без проблемно и да имаме веднага достъп на нагревателя.

 

Окомплектовката както казах съдържа два танка: 2 мл. PEI (материал много подобен на PEEK) и 4,5 мл. стъклен, резервоарите се държат с специални О ринги много здраво към тялото. Централния пин е регулируем, позлатен а използваните изолатори са PEEK. Има и два вида дрипки: POM и PEI - в тон и цвят на съотвтните танкове.

 

Държачите на нагревателя са е изрези отстрани подобно на Kayfun 5 което прави поставянето на нагревателя лесно. Механичното изпълнение на изпарителя е много добро - всичко се движи и затяга както трябва.

 

Технически данни:

Височина: 48 мм.

Височина:  39,7 мм / 31 мм  (без 510 конектора и дрипката)

Диаметър: 24 мм

Тегло: 58,4 гр. / 51,5 гр.  (с големия и малкия танк)

Изолатори: PEEK

Резервоари: Стъкло и PEI

Дрипки: POM и PEI

Нагреватели: 1

Диаметър на отворите за въздуха: 0,8 мм; 1 мм; 1,2 мм; 1,4 мм; 1,6 мм

 

    *** Комплектация: изпарител, два танка, две дрипки, дълга изпарителна камера, инструкция, резервни части ( О ринги, винтове за нагревателите, централен пин, приспособление за отвиване на коминчетата, отвертка) + два Clapton coil от нихром 0,25 + 0,1 мм обшивка. 

 

 

 

Ревюта

Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense