1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Съдържание на магазина

RТA изпарител Griffin 25

РазпечатайEmail
Оригинален RТA изпарител Griffin 25 от GeekVape. Двоен дек за два нагревателя с голяма мощност. Обем 6 мл, контрол на течността и въздуха от долу и отгоре.
RТA изпарител Griffin 25
Премести курсура върху снимката
Цена: 80,00 лв
Базова цена с ДДС: 90,00 лв
Цена без ДДС: 75,00 лв
Отстъпка: 10,00 лв
Сума на ДДС: 15,00 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Изпарителя Griffin 25 на GeekVape е предназначен за екстремно изпаряване. Подаването на въздух е реализирано с два големи отвора от всяка страна които се регулират с гривна. Въздух се подава под всеки нагревател като отвора за въздуха е овален така, че да обдуха целия нагревател. В изпарителя има предвидена възможност за запушване на едната секция ако ползваме един нагревател. Приспособлението за това запушване обаче пропуска част от въздуха през себе си и така нагревателя се обдухва от трите страни.

 

Новото тук освен увеличения диаметър е двойното обдухване на нагревателите отдолу и отгоре - като има отделни регулатори за въздуха отдолу и отгоре. В сравнение със по малкия модел Griffin тук всичко е увеличено: обем на изпарителна камера, отвори за въздуха, канали за течността, допълнително въздух и т.н.

 

Дека (държача на нагревателите) е реализиран масивно и има 4 шестограмни винта за закрепване на двата нагревателя. Изолатора под плюсовия пин е PEEK made in USA.  Като цяло базата не се разглобява понеже е сглобена чрез набиване, но в клипа за този изпарител съм показал начин все пак ако се наложи как става това. Максималния диаметър на нагревателя е 2 мм! Централния пин и винта за закрепване на плюсовия дек са позлатени. Винтовете за закрепване на нагревателите са от специална темперирана стомана 55-58HRC by 1200 Nitrogen surface treatment.

  

Резервоара е стъклен като стъклото се задържа от изпарителната камера и горния фланец. Зареждането на течност е горно и става чрез отвиване на горната капачка. Задължително е ако има още течност в резервоара да затворим притока и.  Регулирането на течността става с завъртане на целия резервоар - при това четирите отвора на изпарителната камера застават срещу (или частично) каналите на памука / фитилите. Самите канали са огромни и могат да поемат голямо количество течност, което е важно при големите мощностти. При затварянето притока на течност за зареждане завъртаме резервоара така, че да се скрият напълно каналите на базата.

 

Резервоара като обем е голям - 6 мл, независимо от огромната изпарителна камера, но да не забравяме, че диаметъра му е 25 мм. Трябва да се има предвид, че показания пример на клипа е реализиран с два нагревателя Fused Clapton Coil с общо съпротивление 0,16 Ом  при мощност от 50W.

 

В комплекта резервни части има универсален шестограмен ключ съчетан с отвертка за закрепване на нагревателите, много О ринги, като О рингите на резервоара които се виждат са комплект прозрачни, зелени и оранжеви. В комплектацията има и преходник за стандартен дриптип, оригиналния е с голям диаметър. Има още резервна силиконова тапа и керамичната и глава, както и допълнителен полупрозрачен танк. 

 

В блога по късно ще има статия за двата модела Griffin 22 и 25 с много снимки и сравнения ...

 

     

Технически данни:

Обем: 6 мл

Диаметър: 25 мм / 24 мм в основата

Височина:  58,5 мм

Височина без дрипа: 48,5 мм

Тегло: 75 гр.

Материал: неръждаема стомана тип SS316

Резервоар: Silica Glass Tube

Изолатори: PEEK

Макс диаметър на нагревателя: 2 мм

Разтояние м/у двата дека: 6 мм

Ширина на дека: 17 мм

Централен пин: позлатен, регулируем

 Регулиране на въздуха: отдолу и отгоре

 

 

 

По малкия модел на Griffin - 22 mm:

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense