1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Сайта е преместен! Има нов сайт.

Сайта е преместен! В новия сайт са прехвърлени всички стоки, клиенти и поръчки. Адреса е същия: https://smoking-maniac.com Ако не влизате в новия сайт а в стария - изтрийте кеша на браузъра.

Всички стари запомнени линкове няма да работят! В този сайт поръчки повече не могат да се правят.

Съдържание на магазина

RBA изпарител Polarice

РазпечатайEmail
RBA изпарител Polarice от SMKON - 25 мм и изцяло видими двойни нагреватели.
RBA изпарител Polarice
Премести курсура върху снимката
Цена: 45,00 лв
Базова цена с ДДС: 60,00 лв
Цена без ДДС: 50,00 лв
Отстъпка: 15,00 лв
Сума на ДДС: 10,00 лв
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Изпарителя на SMKON - Polarice е с интересен дизайн: на първо място това са абсолютна видимост на нагревателите вътре а второто е много доброто изпълнение на зареждането отгоре.  Трябва да се отбележат веднага два момента - изпарителя е с диаметър 25 мм и обем 2 мл. Това е цената за видимостта на нагревателите. Предназначението на изпарителя е за изпаряване тип инхалиране.

 

Друг интересен момент е заключването на основата към резервоара - тя се осъществява с помощта на жлебове и два специални издатъка в основата. Заключването е много здраво и можем да сме сигурни, че основата по никакъв начин няма да се развие. Много добре е осъществено и горнота зареждане на изпарителя, само завъртаме горната капачка и се отварят два големи отвора за зареждане направо с шишенцето. След обратното завъртане отворите се затварят с излизащи метални сегменти които напълно скриват и маскират отворите - бързо и елегантно.

 

Регулирането на въздуха и течността става едновременно като нямаме възможност за отделно регулиране. Базата е с два вердикални дека с отвори за нагревателите по 2 мм. и овални вироки отвори за въздуха под тях. Конструкцията на дековете и отворите напомня за изпарителя Griffin - добре известен инхалатор.

 

Регулирането на течността / въздуха както и разглобяването на основата от резервоара става само при завит изпарител на мода. При сваляне на изпарителя от батерийния мод заради конструктивните особенности той е със затворена течност което е удобство при пренасянето му отделно.

 

Можем да виждаме целите нагреватели с памука през стъклото което прави визията на изпарителя особенно атрактивна. Независимо от малкия си обем течност той може да бъде много лесно зареждан по всяко време. Проникването на течността от горната част на резервоара към долната става с помощта на канали в страничните държачи на резервоара - във всяка страна има по 3 канала.

 

 

Технически данни:

Диаметър: 25 мм.

Височина: 57 мм. обща

Височина на изпарителя: 41 мм  ( 4 мм конектор и 12 мм дриптип)

Обем: 2 мл

Тегло: 64 гр.

Материал: Неръждаема стомана SS304

Отвори за въздуха: 4,5 х 3 мм.

Диаметър на основата при нагревателите: 16 мм.

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Смокинг Маниак - Фейсбук страница
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Промоции
OSense O-Sense
Смокинг Маниак - Youtube
OSense O-Sense